Een zomer zonder suiker - Artikel Post - Artikel Marketing

Een zomer zonder suiker

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 580 | Aantal woorden: 516 | Datum: | 0 commentaar

 

Het is weer zomer! Eindelijk dat heerlijke zonnetje dat tevoorschijn komt en dan binnenkort lekker op vakantie. Een paar weken rust en niet al te veel doen! Deze periode kijken veel mensen naar uit. Vandaag de dag hebben we zo’n druk leven. Druk op het werk, druk thuis en dan moeten we ook nog koken. Vaak grijpen we naar makkelijk eten, zoals kant en klaar maaltijden of soms toch maar even wat halen bij de lokale frietboer of chinees. Dit moet veel mensen toch bekend in de oren klinken. En ja we weten vaak dat al dit ‘makkelijke’ eten niet goed is, maar het is zo makkelijk! 

Vooral de toegevoegde suikers die tegenwoordig in ons voedsel zitten maken onze kinderen hyper en als volwassene vraag je je ook wel eens af waar die hoofdpijn vandaan komt. Al die toegevoegde suikers kunnen veel invloed op je leven hebben. Er zijn talloze klachten en ziekten toegeschreven aan overmatig suikergebruik. Om een paar voorbeelden te noemen: ADHD, astma, constipatie, concentratieproblemen, diabetes, hoofdpijn, gewichtstoename, slapeloosheid, stress en zo kan het lijstje nog wel langer en langer worden.

Nu de zomer aanbreekt is het een ideaal moment om eens zonder deze toegevoegde suikers te leven. Zo moeilijk hoeft het niet te zijn! Vaak is het nog simpel en lekker ook. Op internet is bijvoorbeeld een cursus te vinden welke je stap voor stap meeneemt en je leven en dat van je gezin suikervrij te maakt. Velen van ons hebben toch dat beetje hulp nodig om ons doel te bereiken. Je kunt natuurlijk ook het heft in eigen handen nemen! Tegenwoordig met e-books kun je heel makkelijk aan (suikervrije) kookboeken komen. Ideaal om op je tablet of e-reader te zetten en mee te nemen op vakantie.

Grijp deze zomer aan om eindelijk eens die gezonde keuze te maken! Je zal zien dat je een zomer hebt waarbij je lekkerder in je vel zit en je niet dat kilootje aankomt en misschien zelfs wel een kilootje op je vakantieadres achterlaat!Over de Auteur

Schrijft artikelen over gezonde levensstijl, die makkelijk en zonder veel moeite in je huidige leven passen.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst. Commentaar gesloten.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[172 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[168 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[121 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo