Elektrische sigaret kopen - Artikel Post - Artikel Marketing

Elektrische sigaret kopen

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: Dampers
Gezien: 1318 | Aantal woorden: 551 | Datum: Fri, 9 Nov 2012 | 0 commentaar

Een elektrische sigaret is een voordelig alternatief voor het roken van normale sigaretten. Veel mensen denken dat dit geen goed alternatief is, omdat er voorheen geen goede modellen waren welke het echte "rookgevoel" gaven. Gelukkig zijn we nu al weer een aantal jaren verder sinds de introductie van de elektrische sigaret, en zijn er tegenwoordig wel degelijk modellen welke de elektrische sigaret eer aan doen. Sterker nog, het roken (dampen) van een elektrische sigaret wordt door veel mensen als veel lekkerder ervaren. Waarom ? Geen teer, geen koolmonoxide, en geen tabak smaak maar heerlijke appel of aardbeien.

Elektrische sigaret nou echt goedkoper ?

Veel mensen vragen zich af of een elektrische sigaret nou echt goedkoper is dan een normale sigaret. Éen op één natuurlijk niet. Een sigaret kost los 0,31 cent en een elektrische kost (voor een degelijke) 44,95 euro. Echter als je eenmaal die 44,95 hebt uitgegeven, hoef je hem niet nog een keer uit te geven, en nóg een keer, en nóg een keer, als u begrijpt wat ik bedoel ;-). Een pakje sigaretten waarin 19 stuks van 0,31 cent zitten, oftewel een pakje van 6,- euro, is vaak na een dag al weer op (een laten we het maar niet over een avondje stappen hebben). Als het pakje op is, tja, dan moet je gewoon weer naar het pompstation om een nieuwe te kopen van 6,- euro. Elke dag roken voor een gemiddelde roker (pakje per dag) met de huidige prijs (die ook om de haverklap hoger wordt) zit je toch al gauw aan de 365x6= 2190 euro per jaar. En dan heb ik de avondjes uit, gezellig drinken, nog niet meegerekend. De elektrische sigaret daarentegen kost "slechts" 44,95 euro. Dan moet je natuurlijk nog wel de vloeistof bijbestellen. Zo'n flesje vloeistof kost (minimaal) 2,95 euro voor 10 milliliter. Dat lijkt niet veel, maar toch doe je er gemiddeld een week mee. Een week ja! Als je dat een jaar lang rookt betaal je dus in plaats van 2190 euro slechts eenmalig 44,95 en 52 x 2,95 = 198,35 per jaar aan roken. Het tweede jaar slechts 153,40 euro. Verschil ? Ruim 2000 euro!

Een elektrische sigaret is dan ook niet alleen lekkerder qua smaak, maar scheelt je ook nog eens 2000 euro per jaar.Over de Auteur

Dampers.nl is uw specialist op het gebied van elektrische sigaretten. Van een elektrische sigaret starterkit tot aan een compleet assortiment vloeistoffen voor elektrische sigaretten. 

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[389 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[116 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[114 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo