Ga voor zeker, ga voor een legionella behandeling - Artikel Post - Artikel Marketing

Ga voor zeker, ga voor een legionella behandeling

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: gerardkempers
Gezien: 260 | Aantal woorden: 484 | Datum: Thu, 8 Dec 2016 | 0 commentaar

Iedereen heeft er waarschijnlijk  wel eens van gehoord: legionella. Legionella is een bacterie dit zich in water bevindt. Wanneer het water op de juiste temperatuur is en beschikt over de juiste middelen kan een legionella uitbraak plaatsvinden. Een legionella behandeling zal dan ingezet moeten worden. Dit is van groot belang omdat de legionella behoorlijk vele schade kan berokkenen. Er kunnen veel mensen erg ziek worden van een legionella besmetting.

Zonder legionella behandeling kan legionella uitlopen op een ziekte. Dit is legionella griep. De legionella griep is de lichte vorm van de veteranenziekte. De veteranenziekte is een gevaarlijke longontsteking. De longontsteking is anno 2016 gelukkig goed te behandelen maar dat neemt niet weg dat het in potentie een erg gevaarlijke ziekte is.

Een legionella behandeling zal ingezet moeten worden zo gauw de besmetting is opgemerkt. De legionella bacterie kan groeien in installaties die voor langere tijd water bevatten. Denk hierbij aan:

  • Airco installaties
  • Sauna’s
  • Koeltorens
  • Waterreservoirs
  • Vernevelaars
  • Drinkwaterinstallaties 

Deze installaties en apparaten hebben een ding gemeen: ze maken gebruik van water. Wanneer dit water besmet is met legionella kunnen de gebruikers er ziek van worden. Dit gebeurt door het inademen van het water.  Inademen van water gebeurt wanneer het water verdampt of vernevelt.

Purus B.V. is het bedrijf dat de legionella behandeling voor u kan uitvoeren. Purus B.V. is al geruime tijd gespecialiseerd in de bestrijding van legionella. Door de gecertifieerde manieren waarop Purus B.V. de behandeling uitvoert bent u ervan verzekerd dat dit op een veilige en toegestane manier gebeurt. 

Purus B.V. onderscheidt zich van andere bedrijven door de vakkennis, werkwijze en grote ervaring. na een grondige reiniging van het desbetreffende systeem wordt het systeem volledig gedesinfecteerd. Dat verkleint de kans dat legionella terugkomt. Een behandeling door Purus B.V. werkt dus voor langere tijd! Door eventuele controles en schoonmaakwerkzaamheden bent u altijd zeker van een legionella vrije omgeving. Neem snel contact op met Purus B.V. om een afspraak te maken voor uw legionella behandeling.

 Over de Auteur

Purus B.V. is een reinings en desinfectie bedrijf dat u kan helpen met een legionella behandeling.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[220 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[103 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[85 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo