Geen Zin Meer In Te Weinig Energie, Steeds Aankomen En Weer Afvallen. - Artikel Post - Artikel Marketing

Geen Zin Meer In Te Weinig Energie, Steeds Aankomen En Weer Afvallen.

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: henk en caroline
Gezien: 765 | Aantal woorden: 329 | Datum: Sat, 12 May 2012 | 0 commentaar

Wij waren het hartstikke beu om altijd maar te blijven jo-jo-en. Lekker eten, aankomen, in de bank blijven liggen, t.v. kijken en.........geen puf geen energie om nog iets te ondernemen.

We hebben absoluut geen zin meer in dat stukje leven wat ons alleen een ongezonde levensstijl gaf. Het leverde ons echt niets meer op. Sterker nog we waren er alleen maar nog luier van geworden en heeeeeeeel negatief ook.

Echt geen zin meer in dat stukje leven wat wij voorgoed achter ons lieten. Vanaf het moment dat wij besloten om dat eens drastisch te gaan veranderen kwamen er wonder boven wonder allerlei mogelijkheden voorbijgevlogen. Een ding wisten wij zeker, er moet nu iets veranderen om het leven opnieuw te voelen stromen en een balans in ons gewicht en totale leven zien te krijgen.

Het was absoluut niet zo dat wij geen zin meer in lekkere dingen hadden maar we besloten nu gewoon om in ieder geval onze gewoonte radicaal te gaan veranderen en heel bewust keuzes hierin te gaan maken. WAT KUNNEN WE NU HET BESTE WEL DOEN EN WAT NIET.

Optimale gezondheid en vol energie zijn betekent gewoon regelmatige lichaamsbeweging hebben, goede voeding, voldoende rust en een positieve instelling. Toen we deze principes meer gingen toepassen en de voedingsstoffen gebruikten die goed voor ons zijn zijn we ons na verloop van tijd steeds beter en fitter gaan voelen.

Omdat wij absoluut geen zin meer in die "oude" levensstijlgewoontes hadden en zelf onze verantwoordelijkheid voor onze eigen gezondheid en welzijn op ons hebben genomen mogen we nu zeggen dat we allebei topfit zijn en een totaal gevoel van welzijn ervaren. En voor u is die unieke mogelijkheid er ook!!!!!!!!Over de Auteur

Henk & Caroline zijn twee mensen die ervaring hebben in het bedrijfsleven en de sociale sector maar ook in het creeeren van een gezonde levensstijl. Qua aanpak, houding en filosofie.

U kunt daar GRATIS naar informeren, mits u serieus geinteresseerd bent in eigen gezonde levensstijl, anders kunnen we beter elkaars tjid respecteren.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[379 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[115 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[109 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo