FB pix Gezichtsverzorging zelf maken met natuurlijke producten - Artikelpost

Gezichtsverzorging zelf maken met natuurlijke producten

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1677 | Aantal woorden: 535 | Datum: | 0 commentaar

Een mooie, gezonde en glanzende huid is altijd mooi om te zien. Het geeft je een frisse en gezonde uitstraling en dat willen veel vrouwen maar al te graag. Sommige geven een fortuin uit aan de ‘juiste’ dagcrème en er wordt doorgaans veel tijd besteedt aan de juiste gezichtsverzorging. Het grappige er aan is, dat je voor een gezonde huid niet veel tijd en geld hoeft te investeren! In het onderstaande artikel leg ik uit waarom.

Gezichtsverzorging

Gezichtsverzorging is natuurlijk ontzettend belangrijk. Door te kiezen voor de juiste verzorging blijft onze huid langer mooi en zien we er fris en stralend uit. Iedere huid is natuurlijk anders en dat vereist een specifieke verzorging. Zo heeft de een last van puistjes en de andere van en zichtbaar droge huid. Verschillende merken beloven je een helpende hand te bieden met hun helpende crèmes en reinigers maar vaak hebben ze weinig resultaat. Voor een echt goede gezichtsverzorging hoef je echter helemaal niet naar de drogist. Een bezoekje aan de groente- en fruitboer heeft namelijk meer effect!

Natuurlijke producten

Wist je dat bijvoorbeeld avocado, yoghurt en honing erg goede ingrediënten zijn voor een gezichtsmasker en wist je dat je met een beetje suiker of zout gemakkelijk zelf een scrub kunt maken? Met producten uit de keuken kun je qua gezichtsverzorging een heel eind komen en je zult merken dan een wekelijkse behandeling wonderen doet! Je maakt gebruik van verse producten en zo profiteer je van alle vitamines en mineralen. Deze vind je misschien ook wel in je dagelijkse crème maar dan hebben ze helaas al aan kracht verloren.

Welke gezichtsverzorging past bij mij?

Zoals ik al zei heeft iedereen een andere huid. De een heeft last van onzuiverheden, terwijl de ander juist vecht tegen een droge huid. Om die reden bestaan er verschillende maskertjes en tips waardoor je op een natuurlijke manier tot de juiste huidverzorging komt! Wil jij weten welke producten en tips perfect gezicht zijn voor jouw gezichtshuid? Neem eens een kijkje op de DIY gezichtspagina van diybeautyblog.nl en maak je maskertjes, scrubs, crèmes en reinigers voortaan gemakkelijk zelf!

 

 Over de Auteur

Verzorging in het algemeen vind ik erg belangrijk. Ik heb me verdiept in de werking van verschillende producten en vind het leuk om natuurlijk producten uit te proberen op bijvoorbeeld mijn gezicht. Zelg gemaakte maskertjes doen het naar mijn mening veel beter dan de varianten van de drogist en ik geloof dat je met verse producten veel meer kunt betekenen voor je gezichtsverzorging als met onbetaalbare cremes. 

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[203 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo