Gezondheidssite met luchtige kijk op het leven - Artikel Post - Artikel Marketing

Gezondheidssite met luchtige kijk op het leven

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: brasshopper
Gezien: 585 | Aantal woorden: 403 | Datum: Tue, 22 Oct 2013 | 0 commentaar

Gezond, fit en vrolijk, dat is het motto van de nieuwe website Ingoedendoen.nl. Op deze gezondheidssite lees je niet alleen hoe je je lichamelijk kiplekker blijft, maar ook hoe je zorgt dat je geestelijk lekker in je vel zit. Daardoor is de website anders dan andere websites op gezondheid gebeid.

De redactie beperkt zich niet tot uitsluitend informatieve verhalen met betrekking tot het lichaam, maar durft ook uitstapjes te maken naar gevoelsonderwerpen. Deze mix zie je terug in de artikelen. Zo kun je lezen hoe je zelf je bloeddruk in de gaten houdt, maar ook hoe je afkomt van je herfstdip. Daarnaast gaat de redactie intieme onderwerpen zoals bijvoorbeeld incontinentie, nachtzweten en vaginale klachten niet uit de weg.

Ingoedendoen

Wat Ingoedendoen ook bijzonder maakt is de interactie met haar publiek. De website is een plek zijn waar bezoekers kunnen delen wat hen bezighoudt op het gebied van een gezond, fit en vrolijk leven. Elke maand kunnen lezers hun verhaal kwijt rondom een – door de redactie gekozen – thema. Dat kunnen ervaringen op medisch gebied zijn, maar ook met een bepaald product op gezondheidsgebied of tips om van je verstopte neus af te komen. Zo valt er nu al het verhaal te lezen van iemand die geprobeerd heeft om van zijn problemen bij het opstaan af te komen door gebruik te maken van een lichtwekker. 

Elke maand wordt het lezersverhaal dat als beste gewaardeerd wordt beloond met een tegoedbon van vijftig euro.

Spetterende start

Ingoedendoen.nl kende een spetterende start, passend bij het brutaalste jongetje onder de gezondheidssites. De website had ter ere van haar introductie een onderzoek uitgevoerd naar het online zoekgedrag naar Soa's. Dat ging niet onopgemerkt voorbij. Vele media namen de quote over dat in Utrecht het meest naar Soa-gerelateerde onderwerpen wordt gezocht. Verrassend en brutaal. Maar zeker ook informatief. Zo zal Ingoedendoen.nl blijven werken.  Over de Auteur

Ingoedendoen.nl is een nieuwe website in Nederland. Sinds oktober 2013 wordt verrassend gezondheidsnieuws geboden met een persoonlijke inslag. Gezond, fit en vrolijk. 

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[308 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[112 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[101 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo