Glad lichaam voor de man - Artikel Post - Artikel Marketing

Glad lichaam voor de man

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: wplugers
Gezien: 596 | Aantal woorden: 389 | Datum: Thu, 20 Mar 2014 | 0 commentaar

De meeste mannen scheren enkel hun gezicht. Echter zien we de laatste jaren dat steeds meer mannen ervoor kiezen om ook andere plekken van hun lichaam te ontharen. In Hollywood zie je steeds vaker dat naast de vrouwen ook de mannen over hun hele lichaam kaal zijn. Deze trend wordt nu ook overgenomen door de ‘normale’ man. De reden voor ontharing varieert. Sommige doen het voor de hygiëne, ze hebben het bijvoorbeeld vaak warm onder hun flinke dos lichaamshaar waardoor ze teveel zweten. Andere ontharen zich omdat ze het mooi vinden, of om zich te ontdoen van de lichaamsgeuren die in de haartjes blijft hangen. Ieder heeft zijn eigen reden om wel of niet ontharen, niemand kijkt er meer gek van op als een man bijvoorbeeld zijn rug scheert.

Vroeger schoren de wielrenner al hun benen, zodat ze net wat minder luchtweerstand hadden. Maar als je geen wielrenner was dan schoor je je gewoon niet, dat hoorde niet. Gelukkig is dat nu anders. Net als de vrouwen gaan ook de mannen zich massaal ontharen. Maar wat is nu de beste manier om dit te doen?

Het scheren gezichtshaar is voor iedere man wel bekend. Meestal wordt geschoren met een elektrisch scheerapparaat of met een scheermesje en scheerschuim. Je lichaam kun je in principe gewoon op dezelfde manier ontharen als dat je bij je gezicht doet. Maar om een glad lichaam te behouden, zal je toch regelmatig moeten scheren. Wie voor langere tijd van zijn lichaamshaar af wil kan er voor kiezen om te harsen, of zelfs een laserbehandeling om permanent je haren te verwijderen.

 

Laser ontharen Amsterdam biedt laserbehandelingen waarbij de haarzakjes compleet vernietigd worden. Op deze manier zullen er geen haartjes meer terug groeien, waardoor je dus nooit meer hoeft te scheren. Het kost even wat tijd, omdat ieder haartje apart behandeld dient te worden. Maar uiteindelijk ben je voorgoed van het scheren verlost.Over de Auteur

Schrijft over uiteenlopende zaken

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[308 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[112 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo