Glad lichaam voor de man - Artikelpost

Glad lichaam voor de man

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 913 | Aantal woorden: 389 | Datum: | 0 commentaar

De meeste mannen scheren enkel hun gezicht. Echter zien we de laatste jaren dat steeds meer mannen ervoor kiezen om ook andere plekken van hun lichaam te ontharen. In Hollywood zie je steeds vaker dat naast de vrouwen ook de mannen over hun hele lichaam kaal zijn. Deze trend wordt nu ook overgenomen door de ‘normale’ man. De reden voor ontharing varieert. Sommige doen het voor de hygiëne, ze hebben het bijvoorbeeld vaak warm onder hun flinke dos lichaamshaar waardoor ze teveel zweten. Andere ontharen zich omdat ze het mooi vinden, of om zich te ontdoen van de lichaamsgeuren die in de haartjes blijft hangen. Ieder heeft zijn eigen reden om wel of niet ontharen, niemand kijkt er meer gek van op als een man bijvoorbeeld zijn rug scheert.

Vroeger schoren de wielrenner al hun benen, zodat ze net wat minder luchtweerstand hadden. Maar als je geen wielrenner was dan schoor je je gewoon niet, dat hoorde niet. Gelukkig is dat nu anders. Net als de vrouwen gaan ook de mannen zich massaal ontharen. Maar wat is nu de beste manier om dit te doen?

Het scheren gezichtshaar is voor iedere man wel bekend. Meestal wordt geschoren met een elektrisch scheerapparaat of met een scheermesje en scheerschuim. Je lichaam kun je in principe gewoon op dezelfde manier ontharen als dat je bij je gezicht doet. Maar om een glad lichaam te behouden, zal je toch regelmatig moeten scheren. Wie voor langere tijd van zijn lichaamshaar af wil kan er voor kiezen om te harsen, of zelfs een laserbehandeling om permanent je haren te verwijderen.

 

Laser ontharen Amsterdam biedt laserbehandelingen waarbij de haarzakjes compleet vernietigd worden. Op deze manier zullen er geen haartjes meer terug groeien, waardoor je dus nooit meer hoeft te scheren. Het kost even wat tijd, omdat ieder haartje apart behandeld dient te worden. Maar uiteindelijk ben je voorgoed van het scheren verlost.Over de Auteur

Schrijft over uiteenlopende zaken

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
ComputerComputer

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[368 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[161 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[149 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo