Haarimplentatie - Artikel Post - Artikel Marketing

Haarimplentatie

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 323 | Aantal woorden: 414 | Datum: | 0 commentaar

Haarimplantatie

Wat is haarimplantatie? Haar transplantatie en implantatie zijn twee woorden voor hetzelfde. Vroeger werd er vaak het woord transplantatie gebruikt, tegenwoordig heeft men het steeds vaker over implantatie. Het transplanteren van haren is tegenwoordig ook niet meer iets om je voor te schamen, vroeger werd hier vaak geheimzinnig over gedaan en was het een soort taboe, de laatste tijd zijn er verschillende bekende Nederlanders die open en eerlijk ervoor uit komen dat ze deze transplantatie hebben laten uitvoeren.

FUE haarimplantatie methode

Deze FUE-methode is bewezen de beste methode te zijn voor het transplanteren van haar. Sinds 20014 wordt deze methode gebruikt en is sindsdien uitgegroeid tot de meest populaire methode ter wereld. Dit komt omdat het een pijnloze, comfortabele behandeling is met een snelle genezing. Bij deze methode wordt u eerst plaatselijk verdoofd, daarna wordt met een holle naald de haren uit uw haarkrans gehaald, die zelfs bij hevige haaruitval niet aangetast wordt. Nadat ze uit uw haarkrans gehaald zijn worden deze door middel van een micro motor deze haarzakjes teruggeplaatst op het transplantatiegebied.

Na ongeveer twee weken zullen deze getransplanteerde haren langzaam uitvallen. Het kost zo'n 3 tot 4 maanden om te herstellen en daarna zal het weer gaan groeien, op de plek waar eerst geen haar zat. Na een jaar is het resultaat optimaal.

Het voordeel van deze FUE-methode is dat de wondgenezig snel verloopt op de plekken waar de haren zijn weggehaald, ook laat het geen litteken achter wat bij de FUT-methode wel het geval is.

Contact voor een haarimplantatie

 

Heeft u interesse in een haarimplantatie? Dan wilt u zeker weten dat deze goed uitgevoerd wordt en als het kan ook nog voor een schappelijke prijs. Neem dan contact op met Globar Hair, wij bieden u deze schappelijke prijs, hebben ervaring met meer dan 7000 haartransplantaties en zijn JCI geaccrediteerd. Dus neem contact met ons op als u gebruik wilt maken van onze haarimplantatie service.Over de Auteur

SEO'er van Hairglobal

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[197 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[172 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[121 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo