FB pix Hebt U last van een huid irritatie? - Artikelpost

Hebt U last van een huid irritatie?

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1414 | Aantal woorden: 423 | Datum: | 0 commentaar

Uw huid irritatie, irriteert U enorm.

U heeft een geïrriteerde huid door huid irritatie. Uw huid jeukt daardoor verschrikkelijk. Huid irritatie uit zich vaak in plekken met rode bulten. Daar omheen kan uw huid ook rood zijn. Deze plekken geven huid jeuk. Uw huid jeukt de gehele dag. Het kan flink op uw zenuwen gaan werken. Het irriteert U letterlijk en figuurlijk.

Huid irritatie door een droge huid.

Huid irritatie kan ontstaan door het hebben van een droge huid. Uw huid is dan rood en schraal. Meestal heeft men dan geen rode bulten. Uw huid jeukt daar in tegen wel heel erg.

Zorg dat U altijd voldoende water drinkt. Dit is voor heel uw lichaam belangrijk. Uw lichaam bestaat voor 95% uit water. Vocht tekort kan voor ernstige problemen zorgen. Daarvoor moet U wel een flink tekort opbouwen. Ook al hebt U maar een beetje last van uitdroging, dan kan dit voor uw huid al flinke gevolgen hebben. Uw huid is het eerste orgaan, dat merkt wanneer U te weinig vocht heeft. Uw huid droogt uit. Zeker wanneer U ouder wordt is het belangrijk om uw vochtgehalte op peil te houden. Uw huid wordt dunner en is veel sneller droog.

Doordat uw huid droog is, kan het flink gaan irriteren en kunt U heel veel ast hebben van een jeuk huid. Alleen voldoende drinken is niet voldoende om huid irritatie en huid jeuk te voorkomen.

Wat kunt U doen om van uw huid irritatie af te komen.

Bent U het beu om veel last te hebben van huid irritatie en een droge huid. Wilt U graag een huid die zacht aanvoelt en bent U op zoek naar een eenvoudige methode? Vraag dan nu HIER direct uw GRATIS nieuwsbrieven aan en ontdekt hoe U dit simpel kunt realiseren. Het heeft al honderden levens veranderd en die van U kan de volgende zijn.

Tenzij U graag uw huid irritatie wilt behoudenOver de Auteur

Ik ben Yvonne van Deurzen. In het verleden heb ik veel last gehad van huid jeuk. Ik wilde daar graag vanaf. Daarom ben ik op onderzoek uit gegaan. Alles wat ik ontdekt heb, wil ik graag met U delen. Zodat U ook jeukvrij door het leven kan gaan. Kijk voor meer informatie op www.vrijvanjeuk.nl

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[203 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo