Help Jij Jezelf - Artikel Post - Artikel Marketing

Help Jij Jezelf

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: helpjij
Gezien: 405 | Aantal woorden: 595 | Datum: Tue, 9 Apr 2013 | 0 commentaar

Jij wilt van het roken af komen, je wilt weten hoe je plaatselijk kan afvallen, je wilt weten wat er te doen is in Leiden op 3 oktober? En nog veel meer is er op onze site te vinden. Wij zoeken naar handige informatie wat jij kunt gebruiken om jezelf op weg te helpen. Met andere worden, wij helpen jou om jezelf te helpen.We hebben vele rubrieken en zijn dagelijks bezig met nieuwe informatie toe te voegen. Het is zeer uitgebreid. En jij kan hier ook aan mee helpen door zelf een artikel toe te voegen. Heb jij kennis van iets waar je van denkt dat het handig kan zijn voor andere mensen, stuur dat dan naar ons toe en wij plaatsen dit er bij. 

Heb je een website dan kan je die ook bij ons aanmelden. De rubrieken zijn van computer tot jeugd en spellen tot webwinkels enz. 

We hebben ook onze filmpjes rubriek en hier kan je ook van tegen komen waar jij wat aan hebt.  Heb jij last van acne? dan kan je zien hoe je dit op een mooie manier kan wegwerken.  Hoe werkt bijvoorbeeld Windows 8, of hoe doe je de e met een streepje erop.  Er zijn natuurlijk ook de wat minder leuke onderwerpen te vinden met informatie die belangrijk kan zijn. 

Veel mensen hebben problemen op werk, maar wil je hier iets aan kunnen doen dan moet je eerst lid worden van een vakbond,  en dit kost geld. Een goede manier om ergens achter te komen zijn ervaringen van andere mensen. Die hebben immers al bij die baas gewerkt en weten hoe het er aan toe gaat. 

Heb jij een nare werkervaring? Dan kan je een mening hierover geven, het mag natuurlijk ook positief zijn. Dit mag anoniem zodat niemand weet dat jij het bent. 

Wel is het belangrijk om een goede omschrijving te geven van de problemen die er op werk zijn, hoe meer informatie hoe beter zodat anderen een duidelijk beeld kunnen vormen. 

 

http://www.help-jij-jezelf.nl

Groetjes van PattyOver de Auteur

Als je veel hebt meegemaakt in je leven kom je tot een punt dat je daar ook iets mee wilt doen. Ik ben bijna 51 jaar en moeder van 4 kinderen. Ik hou van dieren en besteed veel tijd aan de website. 

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[308 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[112 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[101 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo