Het Budwig Dieet Voor Een Juiste Kanker Voeding - Artikelpost

Het Budwig Dieet Voor Een Juiste Kanker Voeding

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1060 | Aantal woorden: 932 | Datum: | 0 commentaar

Wat heeft zij ontdekt over kanker voeding.

Iedereen die meer wil leren over een effectieve kanker voeding, vindt het interessant en nuttig om te lezen over het dieet regime bedacht door Dr Johanna Budwig. Haar systeem wordt ook wel het Budwig-protocol genoemd en het is zeer succesvol in het behandelen van een groot aantal mensen met kanker.

Dr Budwig was een wetenschapper die werkzaam was in Duitsland tijdens de jaren 50. Ze was zeer geïnteresseerd om een effectieve kanker voeding te ontwikkelen. Dr Budwig raakte ervan overtuigd dat de soorten vetten die worden gegeten in de moderne industriële wereld, de oorzaak was van veel gezondheidsproblemen zoals hart en vaatziekten en kanker. Zij ontwikkelde een speciaal zeer succesvolle kanker dieet voor patiënten die lijden aan deze ziekten.

Dr Budwig geloofde dat de moderne verwerkingsmethoden van vetten zoals hydrogenering,  pseudo vetten creëerde  die zeer gevaarlijk zijn voor het lichaam. Zij ontwikkelde een manier om organische lijnzaadolie in combinatie met kwark te gebruiken, om een ziek lichaam te voorzien van het rijke aanbod van elektronen, die het lichaam nodig heeft om zichzelf te genezen. Zo ontstond haar “kanker voeding”.

Dr Budwig onderzocht het bloed van kankerpatiënten en ontdekte dat het bloed van een ernstig ziek persoon bepaalde belangrijke stoffen miste. Vanwege haar interesse in de juiste kanker voeding, bedacht ze een manier om de ontbrekende stoffen aan te bieden d.m.v. een dieet regime. De meest bekende aspect van het Budwig protocol is het dagelijks consumeren van een mengsel van verse lijnzaadolie en kwark. Degenen die geen toegang hebben tot kwark kunnen gebruik maken van organische cottagecheese of biologische yoghurt. Haar kanker voeding elimineert vlees en benadrukt een gezonde voeding.

Zelfs vandaag de dag is het mogelijk om duizenden mensen te vinden die gebruik hebben gemaakt van het Budwig dieet, en zijn genezen van verschillende soorten kanker, zelfs nadat artsen hen hadden opgegeven. We kunnen met recht stellen dat het dus een uitermate werkzame kanker voeding is.

 

Over de Auteur

Vraag vandaag nog uw GRATIS “survival” gids aan, boordevol nuttige en bruikbare informatie over beschikbaar kanker voeding. Vol tips om kanker de baas te blijven. Maar vooral om te leren omgaan met de emotionele en fysieke rollercoaster van de ziekte kanker. We hebben al veel mensen geholpen, ook u willen we graag helpen.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[392 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[187 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[75 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo