Het nut van een uitvaartverzekering - Artikel Post - Artikel Marketing

Het nut van een uitvaartverzekering

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 476 | Aantal woorden: 454 | Datum: | 0 commentaar

Waarom heb ik een uitvaartverzekering nodig?

Uitvaartverzekering

Het is in ons land niet verplicht om een uitvaartverzekering af te sluiten. Dat wil niet zeggen dat het niet verstandig is om er wel een af te sluiten. De kosten worden namelijk gedekt voor de uitvaart voor het geval dat u komt te overlijden. Deze kosten vallen niet mee; een bedrag van ongeveer €8000,- mag je gerust rekenen. Indien je je nabestaanden niet wilt opzadelen met deze kosten, is het dus verstandig en noodzakelijk om een uitvaartverzekering af te sluiten.

Spaargeld?

Het afsluiten van een uitvaartverzekering is dus niet verplicht in Nederland. Natuurlijk is het ook mogelijk om zelf te sparen voor de uitvaart. Het is wel van groot belang dat dit bedrag dan nergens anders voor wordt gebruikt. Daarom is het afsluiten van een uitvaartverzekering ten alle tijden veiliger. Elke maand hoeft er maar een klein bedrag aan premie betaald te worden. Verder hoeft u uzelf nergens meer druk om te maken. Uw verzekeraar kan een kapitaal opbouwen omdat u elke maand premie betaalt om hiermee de uitvaart te dekken.

Uw wensen

Ook is het van groot belang dat u uw wensen op papier zet wat betreft uw uitvaart op het moment dat u besluit een uitvaartverzekering af te gaan sluiten. Op deze wijze kunt u ongeveer de kosten berekenen en zo beslissen welke uitvaartverzekering het beste bij u past. Belangrijk is om goed op de dekking te letten van de af te sluiten verzekering. Houd goed in uw achterhoofd dat des te meer persoonlijke wensen u heeft bij uw uitvaart, des te hoger de dekking zal moeten zijn. Zoals al eerder genoemd in dit artikel kunnen de kosten al snel oplopen tot een bedrag van rond de 8000 euro.

Het vergelijken van verschillende uitvaartverzekeringen

Een uitvaartverzekering vergelijken is nooit onverstandig. Zoals je elke verzekering kunt vergelijken, kunt u dit ook doen bij een uitvaartverzekering. Het is goed om erop te letten wanneer u gaat vergelijken dat u een vast te verzekeren bedrag noemt bij iedere verzekeraar. Ook moeten de voorwaarden allemaal hetzelfde zijn. U wilt natuurlijk niet hebben dat u een verzekering afsluit die achteraf helemaal niet aan uw eisen en- of wensen voldoet.Over de Auteur

Mijn naam is Joanne Straat. Ik ben 28 jaar en ik schrijf informatieve artikelen voor jong en oud. Het doel van mijn artikelen is om mensen bewust te maken van de keuzes die zij maken in het leven. Zelf ben ik erg gefocust op het besparen van (onverwachte)kosten. Dus mijn artikelen zullen voornamelijk gaan over het besparen van lasten.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[244 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[172 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[124 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo