FB pix Het onderzoeksprogramma de Bodyscan Business Class - Artikelpost

Het onderzoeksprogramma de Bodyscan Business Class

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1104 | Aantal woorden: 501 | Datum: | 0 commentaar

 

De Bodyscan Business Class is één van de meest bekende onderzoeksprogramma’s van Prescan. Als u besluit zich te laten onderzoeken krijgt u allereerst een intakegesprek met een van de verpleegkundige onderzoekscoördinatoren van Prescan. Hij of zijn neemt, namens de artsen die het onderzoek uitvoeren, een medische vragenlijst met u door. Aan de hand daarvan worden eventuele lichamelijke klachten in kaart gebracht en het juiste onderzoek bepaald. Dit kan de Bodyscan Business Class zijn.

 

De dag van het onderzoek

Op de dag van het onderzoek heeft u vooraf een inleidend gesprek met de verantwoordelijke arts of verpleegkundige, waarin hij of zij de onderzoeken uitlegt. Tijdens dit gesprek worden uw gegevens gecontroleerd, bekijkt de arts of alle voorschriften zijn nageleefd en is er gelegenheid tot het stellen van vragen. Wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes voorbereid is. De medewerkers van Prescan en de artsen in de kliniek nemen de tijd voor u.

Na het gesprek wordt er gestart met de onderzoeken van het Bodyscan Business Class programma. Vaak bestaat dit uit een MRI-onderzoek, een Echo-onderzoek en een Cardiologisch onderzoek. In een aantal gevallen zit er een laboratoriumonderzoek bij, afhankelijk van uw situatie en wat aanbevolen wordt. In totaal neemt de Bodyscan Business Class een dagdeel in beslag. Na slechts dit dagdeel weet u hoe uw lichaam ervoor staat en hoe gezond u op dat moment bent. De arts voorziet u van advies op maat. Ook kunt u gebruik maken van onze specialistische nazorg indien dit nodig mocht zijn.

Mocht u na de Bodyscan Business Class nog vragen hebben, dan staan onze medewerkers altijd voor u klaar. Hier kunt u terecht met al uw vragen, ook als uw onderzoeken al een tijd voorbij zijn. Blijft u niet onnodig met uw vragen zitten, Prescan staat u graag te woord.  Over de Auteur

Over verschillende intresses die in de maatschappij leven

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[197 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[89 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo