Het voorkomen van Aambeien - Artikel Post - Artikel Marketing

Het voorkomen van Aambeien

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 774 | Aantal woorden: 357 | Datum: | 2 commentaar

Last van aambeien hebben is niet fijn. Wat veel mensen niet weten is dat je kunt voorkomen ze te krijgen. Aambeien genezen zal dan gelukkig niet nodig zijn. In dit artikel gaan we wat dieper in op de oorzaken, en hoe je deze kunt omdraaien naar methodes om ze helemaal niet te krijgen. Ook is het handig om te weten als je ooit al eens last heb gehad van deze irritantje knobbeltjes op je rectum.

Een kleine aanpassing in je voedingspatroon kan al wonderen doen. Koffie en frisdrank zijn twee belangrijke boosdoeners. Koffie onttrekt vocht, en vocht is nu juist erg belangrijk voor je gezondheid. De meeste frisdrank bevat veel zuren. Denk hierbij vooral aan dranken met prik. Vruchtensap bevat weer veel suiker, dit is ook niet goed. Een goedkope en zeer effectieve manier om te minderen met deze twee is het drinken van water!

Zorg er verder voor dat je voeding veel vezels bevat. Brood en groente (bijvoorbeeld boontjes) zijn een belangrijke leverancier van vezels. Je kunt ook zemelen bij je voeding innemen. Deze kun je bij de meeste drogisterijen wel krijgen.

Voldoende beweging is ook erg belangrijk. Als je een kantoorfunctie hebt maak dan eens in het uur een korte wandeling. Drie minuten is al genoeg om je rectum even te laten ontspannen. Probeer ook iedere dag een half uur te sporten. Zwemmen is perfect, maar ook een stevige wandeling doet wonderen. Niet alleen tegen aambeien, maar ook om je lekker fit te voelen. En als je een bad hebt is het helemaal top voor enige ontspanning.

 

Dit artikel wordt uw aangeboden door de makers van Aambeien Genezen.Over de Auteur

Aambeien Genezen is een website met als doel mensen met klachten omtrent aambeien te helpen.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Thu, 27 Oct 2011 at 7:22 PM, by Guest
Ik heb ook rondgekeken op www.aambeiengenezen.com en ik moet zeggen dat de site ruime informatie biedt over het onderwerp. Het heeft mij in ieder geval geholpen.

Sat, 4 Feb 2012 at 2:24 AM, by Guest
Voor mij heeft het overschakelen van wit naar volkorenbrood en het minderen van suikers enorm geholpen tegen nieuwe aambeien, ik raad dit dan ook iedereen aan die last heeft van deze vreselijke kwaal.

Sat, 29 Sep 2012 at 10:26 AM, by Guest
De meeste mensen vinden aambeien erg genant, hoewel dit absoluut niet nodig is. Aambeien komen erg vaak voor en naar schatting krijgen zo’n acht op de tien mensen er ooit in hun leven mee te maken. Zelfs Napoleon had aambeien. Er wordt beweerd dat de keizer zodanig gehinderd werd door de pijn die hij ervan had, dat dit mede aan de basis lag van zijn verpletterende nederlaag bij Waterloo.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[197 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[171 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[121 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo