Hoe Afvallen | Geen Jojo-Effect | Gezond afvallen - Artikel Post - Artikel Marketing

Hoe Afvallen | Geen Jojo-Effect | Gezond afvallen

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: Joost
Gezien: 515 | Aantal woorden: 422 | Datum: Tue, 12 Feb 2013 | 0 commentaar

De titel geeft een duidelijke weergave wat bedoeld wordt. Hoe afvallen mogelijk is op een gezonde manier zonder jojo-effect. Dit is mogelijk door rekening te houden met uw inname en dat uzelf bewust bent van hetgeen wat u inneemt.

Hoe afvallen zonder jojo-effect is alleen mogelijk met een groot doorzettingsvermogen. Anders gaat u terug naar uw oude gewoonten en komen de kilo’s weer terug. Het mogelijk duidelijk zijn dat vele mensen gewichtsbeheersingsprogramma’s volgen die niet passen bij de persoon. Vaak zijn crash diëten zeer ongezond en niet goed voor je functioneren.

Een gewichtsbeheersingsprogramma moet goed doordacht zijn en hierin moeten alle essentiële voedingsstoffen verwerkt zitten. Het programma moet u laten zien hoe afvallen mogelijk is en hoe het mogelijk is dit vol te houden.

Uw inname kunt u berekenen aan de hand van calorieën. Iedereen heeft een bepaalde hoeveelheid calorieën nodig om gezond te functioneren. Hoe afvallen is dan mogelijk dat u minder calorieën neemt. Neemt u er meer dan zult u groeien. Het is belangrijk dat u weet hoeveel calorieën u nodig heeft op een dag.

Naast het rekening houden met uw inname is het belangrijk dat u beweegt. Dit is makkelijk te doen door te sporten. Ook kunt u denken aan een stuk flink wandelen, hardlopen, fietsen, etc. Doe hiernaast ook de nodige krachtoefeningen en u zet een grote stap naar uw doelen.

De doelen die u stelt moeten haalbaar zijn. Als het onrealistisch is dan kunt u weten hoe afvallen mogelijk is, maar dan is de drempel te hoog en zult u te snel stoppen. Zo is het bijvoorbeeld niet realistisch om in één week 10 kilo af te vallen. Maar 10 kilo in 10 weken is een goede richtlijn hoe afvallen op een gezonde manier kan. In deze periode heeft u namelijk de mogelijkheid uw voedingsgewoonten om te vormen.

Wilt u meer tips hoe afvallen mogelijk is? Ga dan naar HOE AFVALLEN voor meer tips en meld u zich aan voor het gratis rapport.

Joost FokkeOver de Auteur

Meer informatie en tips kunt u vinden in ons gratis rapport over hoe afvallen zonder jojo-effect op een gezonde manier mogelijk is. Klik hier voor de link naar het rapport.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst. Commentaar gesloten.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[379 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[115 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[109 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo