FB pix Hoe Breng Je Die Stralende Glimlach Terug? - Artikelpost

Hoe Breng Je Die Stralende Glimlach Terug?

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1123 | Aantal woorden: 668 | Datum: | 0 commentaar

Hoe stoppen met roken je glimlach kan opknappen.

Vaak krijgen rokers af te rekenen met een onfris gebit, een voortdurende stinkende asem, en zelfs ontstekingen aan het tandvlees en in de mond. Om nog maar te zwijgen van het verhoogde risico op strottenhoofdkanker. Als je stopt met roken, is de kans groot dat je terug een stralender lach zal krijgen, en je zal ook goesting hebben om te lachen omdat je veel gezonder zal zijn.

Schrijf eens al je persoonlijke redenen om te stoppen met roken op een blad en draag dit steeds bij je. Je familie kan bijvoorbeeld een van die motieven zijn, of te leven totdat die van belang zijnde dag er is die je niet wil mankeren, of eender welke andere reden die jij cruciaal vindt. Neem je lijstje erbij om je aan die redenen te herinneren telkens wanneer je een zwak moment hebt.

Ongelofelijk maar waar, ook oefeningen kunnen je ondersteunen om te stoppen met roken De meeste rokers roken omdat ze zich rusteloos voelen. De meesten grijpen naar die sigaret om hen te steunen indien ze zich zenuwachtig voelen. Sigaretten kunnen gemakkelijk worden vervangen door lichaamsbewegingen. Ze zijn zelfs veel beter voor het lichaam.

Begin met je aantal sigaretten te matigen. Minder roken zal je alvast bijstaan om ten slotte te stoppen met roken. Je zou bijvoorbeeld al minstens een uur moeten treuzelen eer je 's morgens je eerste sigaret rookt. Je zou ook kunnen proberen om elke keer maar een halve sigaret te roken om op die wijze minder te roken.

Als je bij een kopje koffie of een biertje bijvoorbeeld gewoonlijk een sigaretje rookt, kan je in het begin misschien beter laten. Van zodra je je resoluut genoeg voelt en je de sigaret kan laten, kan je terug langzaam 's morgens een kopje koffie drinken of met je vrienden naar de happy hour gaan.

Wanneer je de beslissing genomen hebt dat roken niet meer voor jou is, zoek dan een oefenmeester of een discussiegroep om je te helpen stoppen met roken. Het kan voordelig zijn wanneer je mocht beginnen netwerken met personen die ooit gestaan hebben waar jij nu staat, en die de emotionele en psychologische uitdagingen waar jij nu voorstaat begrijpen. Je kan van deze personen steun, extra begeleiding en goeie tips krijgen om te stoppen met roken.

Van zodra je voor je zelf hebt beslist dat je zal stoppen met roken, neem je beter ook geen sigaretten meer bij je. Als je geen sigaretten bij de hand hebt zal je het al veel minder gemakkelijk hebben om er een op te steken. De kans verminderen is al een stap in de goede richting wanneer je gemakkelijk wil stoppen met roken.

Geef jezelf ten volle over aan je besluit om te stoppen met roken. Zet alles op alles om in je voornemen om te stoppen met roken te slagen. Kondig je besluit aan bij je gezin, vrienden en collega's en maak hen duidelijk dat je hun steun zal kunnen gebruiken. Denk eens goed na over jouw specifieke doelstellingen, en schrijf ze zo getailleerd mogelijk op. Schrijf ook nogmaals je individuele drijfveren om te stoppen met roken neer. Hang beide lijstjes op op een plaats die je gemakkelijk kan zien - zoals de badkamerspiegel. Schrijf je in bij een online (of een offline) zelfhulpgroep en doe mee met de bijeenkomsten. Ga ervoor en geef je volledig over!

Zorg voor een alternatief om je zenuwachtigheid te verbijten, je sigaretje zal je hiervoor vanaf nu niet meer kunnen gebruiken. Vermijd stresserende situaties de eerste paar weken. Je kan je ook eens lekker laten masseren of aan yoga of meditatie doen om je zenuwachtigheid te dempen.Over de Auteur

Wil je meer weten over de vele voordelen van stoppen met roken ga dan naar deze website: www.gemakkelijkstoppenmetroken.info

Tot gauw,

Ollivier Derijcke

P.S. Ben je nog niet gestopt met roken? Zou definitief en zonder ontwenningsverschijnselen willen stoppen met roken? Waarop wacht je dan nog? Eén ding is zeker, wie niets doet, zal niets bereiken! Stop nu echt met roken: ==> Ja! Ik wil echt stoppen met roken!

P.P.S Oh ja, en natuurlijk, neem even die twee minuten tijd om te laten weten wat jij hiervan denkt.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[197 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[89 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo