FB pix Hoe gebruik je slakkengel? - Artikelpost

Hoe gebruik je slakkengel?

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 6616 | Aantal woorden: 420 | Datum: | 0 commentaar

Slakkengel is tegenwoordig een populaire variant als gel voor de huid, slakkengel heeft meerdere voordelen voor de huid en wordt daarom veel gebruikt. Er bestaan verschillende soorten slakkengel, zoals goedkope en dure slakkengel. Ook is er slakkencrème, dit wordt als dag en nacht crème of als basis voor de make up gebruikt. Slakkencrème heeft dezelfde voordelen als slakkengel. Mocht je meer willen weten over slakkengel, kijk dan eens op onze website Slakkengelervaring.nl

Gebruiksaanwijzing

Voor het lichaam, om bijvoorbeeld vlekken te laten verdwijnen smeer je twee keer per dag een kleine hoeveelheid gel op. Binnen een aantal seconden zal het gel worden opgenomen door de huid.

Voor het gezicht geld het zelfde, twee keer per dag een kleine hoeveelheid opsmeren. Dit zal ook binnen een aantal seconden worden opgenomen, wel moet er op gelet worden dat er geen gel in de ogen komt.

Voor het lichaam geld ook het zelfde, twee keer per dag een kleine hoeveelheid opsmeren. Er hoeft niet met het aantrekken van kleren gewacht te worden, dit kan gewoon direct na het opsmeren gedaan worden.

Wat heb je aan slakkengel?

Slakkengel staat bekend om zijn genezende werking voor de huid, het zorgt ervoor dat oude huidcellen vervangen worden door nieuwe. Hierdoor laat het acne, puistjes in het gezicht, littekens, brandwonden, rimpels en nog vele andere verminderen. Ook zorgt het voor een gladde en egale huid waardoor de huid er een stuk jonger uit gaat zien. Dit komt grotendeels door het allantoïne wat in het slakkenslijm zit.

Slakkengel is dus erg makkelijk te gebruiken, dit zal geen problemen veroorzaken. Wilt u nog meer weten over slakkengel, bekijk dan eens onze website Slakkengelervaring.nl Hier kunt u nog veel meer informatie over slakkengel en crème vinden. Zo vindt u hier onder andere informatie over de inhoud van slakkengel en crème, verschillende producten en ervaringen van mensen over deze producten.Over de Auteur

Bekijk de website voor meer informatie over slakkengel.

www.Slakkengelervaring.nl

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: 4.0
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[203 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo