Hoe Krijg Jij Die Mooie, Stralende Huid Die Je Al Jaren Wilde Hebben - Artikel Post - Artikel Marketing

Hoe Krijg Jij Die Mooie, Stralende Huid Die Je Al Jaren Wilde Hebben

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: Wya
Gezien: 396 | Aantal woorden: 542 | Datum: Tue, 19 Nov 2013 | 0 commentaar

Weer een artikel over de huid. Je denkt, wat zal hier weer belooft worden. Ik ben al jaren op zoek naar hoe ik mijn huid stralend en mooi kan krijgen en het is nog nooit gelukt. Zal dat nu ineens veranderen? Dat weet je maar nooit als je niet verder leest.

 Als jij je huid mooi wil hebben en houden zijn er een paar basiszaken waarmee je vandaag nog kunt beginnen.

Als eerste is het noodzakelijk om je huid goed en op de juiste manier te onderhouden. Een goede en juiste manier is beginnen met je huid twee keer per dag te reinigen met een product wat geschikt is voor jouw huid. Vervolgens behandelen met een tonic en je huid beschermen met een dagcrème overdag en ’s nacht een nachtcrème om je huid te voeden en laten herstellen. Ben je boven de dertig jaar is het aan te raden om ook een oogcrème te gebruiken en een serum speciaal voor de oudere huid. Een serum en een oogcrème komen onder de dag- en nachtcrème. Verder is het gebruik van een masker twee keer per week heel goed om je huid mooi en stralend te houden.

Ten tweede is voldoende slaap onmisbaar voor je huid. In de tijd dat jij slaapt worden de huidcellen gerepareerd en vernieuwd. Dit gebeurt met name in de eerste uren van de slaap. Hoe slechter en minder je slaapt hoe meer de collagene en  elastine vezels worden aangetast. Collageen en elastine zorgen voor de stevigheid en elasticiteit van de huid.  Je begrijpt dat je huid gaat verslappen als je huid minder stevig en elastisch is. Verder wordt de vochtbalans verstoord wat gezwollen ogen, wallen en donkere kringen onder ogen kan veroorzaken. Als je goed slaapt ben je minder vatbaar voor infecties. Slaapgebrek verzwakt je immuunsysteem en daardoor kun je eerder puistjes en droge plekjes krijgen. Je kan wel zeggen dat slaapgebrek je huid minder veerkrachtig, vaal en dof maakt. Je krijgt dan te maken met een snellere huidveroudering.

En als derde is een positieve levensinstelling ook van invloed op een stralende huid. Als je positief in het leven staat en veel lacht zal dat je huid te goede komen. Als je vaak negatieve gedachten hebt en regelmatig chagrijnig bent zal dit je huid ook negatief beïnvloeden en uiteindelijk lelijke rimpels achterlaten.

Je hebt nu enkele tips gekregen voor een mooie, stralende huid. Nieuwsgierig geworden naar meer? Vraag dan hier direct mijn gratis rapport aan wat al vele mensen heeft geholpen om een mooie, stralende huid te krijgen. Jij kunt de volgende zijn, het ligt geheel in je eigen handen!Over de Auteur

Expert op het gebied van huidverjonging, huidverzorging

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[308 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[112 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[101 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo