FB pix Hoe Kun Je Huidveroudering Tegengaan? - Artikelpost

Hoe Kun Je Huidveroudering Tegengaan?

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1024 | Aantal woorden: 421 | Datum: | 0 commentaar

Als we regelmatig in de spiegel kijken dan zien we jammer genoeg geregeld een nieuw fijn lijntje of rimpeltje ontstaan. Hoe kunnen we nu deze huidveroudering tegengaan?Hoe kunnen we onze huid, ons grootste orgaan, opnieuw in ere herstellen?

Hier gaan we uitvoerig op in zodat je de juiste keuze kunt maken om uw rimpels te bestrijden. Vanaf de leeftijd van 25 jaar gaat de collageenproduktie afnemen. Collageen is een eiwit dat zorgt voor de stevigheid en elasticiteit van onze huid. Wanneer de produktie hiervan afneemt wordt onze huid slapper en invloeden van buitenaf(vervuilde lucht) hebben een grotere invloed op de huid, zodat de huid veroudert en rimpeltjes kunnen ontstaan.

Kijk, de vervuiling kunnen we jammer genoeg niet van vandaag op morgen een halt toeroepen, maar we kunnen wel onze huid beter wapenen tegen deze vervuiling en dus in grote mate de huidveroudering tegengaan. De vervuilde huidporiën moeten dus worden ontdaan van alle onreinheden zodat onze huid opnieuw kan ademen en de juiste voeding kan gaan opnemen, dit is de eerste stap. Bovendien is dit zéér verfrissend en een echte weldaad voor uw huid! In stap 2 gaan we onze vermoeide, gevoelige huid dus beschermen tegen alle schadelijke externe factoren en de huid verstevigen door de celdeling te steunen, bovendien wordt de onrustige huid gekalmeerd , wat een eventuele roodheid van de huid vermindert. Stap 3 houdt in dat we de huid gaan hydrateren. Wat net zoals de rest van ons lichaam heeft onze huid voldoende vitamientjes, mineralen en bouwsteentjes nodig om optimaal te kunnen functioneren! Hierbij is het van belang dat er diep in de huid wordt doorgedrongen, veel anti rimpel middeltjes werken slechts oppervlakkig en bieden dus geen blijvende oplossing. De “innerlijke huid” moet worden gevoed om er van buiten goed uit te zien.

Geef uw huid opnieuw de juiste voeding zodat ze na een 5 tal weken opnieuw glad en aangenaam aanvoelt. Als u dan in de spiegel kijkt ziet u een opmerkelijke verbetering en u zult opnieuw complimentjes krijgen van familie, vrienden, kennissen….Een boost voor uw zelfvertrouwen is het gevolg, zoveel is zeker!Hoe kunt u in 5 weken de huidveroudering tegengaan? Klik hier!Over de Auteur

Mijn naam is Lieven Nouwynck. Ik was jarenlang op zoek naar een doeltreffende maar ook betaalbare oplossing voor het verzorgen van de huid. Na dit eindelijk te hebben ontdekt wil ik dit met iedereen delen.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[203 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo