Hoe polssteunen helpen bij het verminderen van polsklachten - Artikel Post - Artikel Marketing

Hoe polssteunen helpen bij het verminderen van polsklachten

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 96 | Aantal woorden: 346 | Datum: | 0 commentaar

Polsklachten komen heel erg veel voor bij kantoorpersoneel. Het is dan ook niet gek dat veel werknemers hierdoor uitval krijgen en de ziektewet in gaan. Werkgevers besteden vaak te weinig aandacht aan het regelen van voorzieningen die deze polsklachten helpen verminderen. Bedrijven zien het aanschaffen van ergonomische producten zoals een polssteun toetsenbord vaak als een kostenpost terwijl het juist ervoor zorgt dat mensen langer werken zonder klachten te krijgen. Ze zijn zelfs productiever hierdoor!

Polssteun voor toetsenbord

De oplossing voor polsklachten is zeer eenvoudig: een polssteun voor het toetenbord. Bij het typen op een toetsenbord neem je een onnatuurlijke houding aan in je pols. Ze staan gebogen waardoor de zenuwen die door je pols naar je hand lopen bekneld raken. Door lang in deze houding te werken, krijg je hier steeds meer last van. Een goede ergonomische polssteun voorkomt deze klachten. Dit werkt niet alleen als oplossing maar ook zeker preventief!

Polssteun voor muis

Ook voor je muis is het belangrijk om gebruik te maken van een goede polssteun. Ook daar staat je hand in dezelfde positie waardoor klachten ontstaan. Bij het gebruik van polssteunen is het belangrijk dat de polssteun tegen de rand van het bureau staan. Zo is de werking van de polssteun optimaal.

Kies de juiste ergonomische hulpmiddelen

De arbodienst vindt het belangrijk dat mensen werken in een gezonde werkomgeving zodat uitval van personeel verminderd wordt. Tussen de grote hoeveelheid ergonomische hulpmiddelen is het lastig kiezen. Welk hulpmiddel past bij mijn klachten en waar heb ik profijt van? Laat je daarom goed adviseren door specialisten en test vooral ook welk product het beste resultaat geeft.Over de Auteur

Ergonomique is een bedrijf wat producten levert die klachten helpen voorkomen op de werkplek. Denk aan producten zoals polssteunen, verticale muizen, voetsteunen enzovoorts.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[147 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[125 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[120 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo