FB pix Waarom is stoppen met roken zo moeilijk - Artikelpost

Waarom is stoppen met roken zo moeilijk

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1039 | Aantal woorden: 779 | Datum: | 0 commentaar

Stoppen met roken is voor vele mensen een probleem, het is erg lastig om de nicotineverslaving te negeren en zomaar van de verslaving af te stappen. Toch willen we allemaal gezonder gaan leven en eventueel ook onze kinderen in een rook vrije woning laten opgroeien.

 

Waarom is het zo moeilijk om te stoppen met roken?

 

De reden waarom het erg moeilijk is om te stoppen met roken is omdat, de nicotineverslaving in de hersens begeeft. De drang om elke keer een nieuwe sigaret op te steken word gestimuleerd door onze geest. Maar wat nou als deze uitgeschakeld word en terug word gebracht naar de tijd dat wij niet rookte. Dit is wat mij hielp door te stoppen met roken. Na 31 jaar roken ben ik er dan eindelijk vanaf gekomen.

 

Wat mij heeft geholpen?

 

Nadat ik maandenlang van alles had geprobeerd om te stoppen met roken, ging ik op het Internet opzoek naar hulp. Ik was opzoek gegaan naar een alternatief die de nicotineverslaving op stop zetten. Na wat zoek werk had ik het dan eindelijk gevonden, mijn hulp hete Hypno2. Hypno2 is een hypnose methode die mijn geest terug in de tijd zet en mij terug bracht naar de niet roker in mij. Binnen 2 weken zal ik nooit meer een sigaret opsteken, en ja dit werkte daarom wil ik iedereen laten weten dat het mogelijk is om te stoppen met roken.

 

Werkt dit bij iedereen?

 

De hypnose therapeut die mij hierbij hielp vertelde mij dat de geneeswijze Hypno2 niet voor iedereen werkt. Hypno2 heeft een garantie van slagen voor 70 % deze slaagkans is berekend aan de hand van de klanten die wekelijks langs komen om te stoppen met roken. De therapeut mailt ook eens in de maand om te kijken hoe het gaat en is er ook na de behandeling mee bezig om zijn patiënten te informeren over de successen die de mensen behalen en is ook erg geïnteresseerd in mijn kant van het verhaal. Het geen dat ik kan vertellen is dat ik erg blij bent met het slagen van mijn verslaving en dat ik trots ben dat ik bij de 70% behoor.

 

Hoe gaat het in zijn werk?

 

Nadat ik mij had aangemeld bij de website werd ik een dag later terug gebeld, in dit gesprek werden een paar vragen gesteld en heb toen meteen een afspraak gemaakt.Ik zal de week erop mijn eerste sessie gaan volgen (in totaal zal ik 2 sessies moeten volgen).In de eerste sessie werd ik tot rust gebracht en ervaar dit als erg prettig, aan het eind van deze sessie kreeg ik een cd mee die ik de komende week zal beluisteren 1 maal per dag(dit deed ik onder het auto rijden naar werkt of als ik in de file stond) ook sprak ik af voor de week erop om de sessie te sluiten. De cd die ik die week luisterde gaf mij innerlijke rust waardoor ik het ook erg prettig vond om in de file te staan. Nadat ik de tweede sessie had gevolgd had ik het resultaat dat ik nu 4 maanden al ervaar. Dat is dat ik niet meer rook en totaal geen ontwenningsverschijnsellen ervaar.

 

Wil jij stoppen met roken binnen 2 weken?

 

hebt u het helemaal gehad met alle mogelijkheden om te stoppen met roken en het wilt maar niet lukken. Probeer dan eens Hypno2 ik geloof dat als u echt wilt stoppen net als ik dat dit voor 100% werkt . 

 

Wacht niet langer vandaag is u dag voor een gezonder leven !Over de Auteur

met dank aan www.hypno2.nl

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Stoppen met roken
Stoppen met roken

€ 16,99
Toon product

De opluchting
De opluchting

€ 15,99
Toon product

Stoppen met roken voor vrouwen
Stoppen met roken voor vrouwen

€ 16,99
Toon product

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[199 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[94 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo