Hoe verzorg Ik Mijn Gevoelige Huid - Artikel Post - Artikel Marketing

Hoe verzorg Ik Mijn Gevoelige Huid

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: Wya
Gezien: 423 | Aantal woorden: 758 | Datum: Wed, 13 Nov 2013 | 0 commentaar

Het lijkt wel of steeds meer mensen last hebben van een gevoelige huid. Ze hebben last van roodheid en jeuk en het lijkt wel of ze steeds overgevoeliger worden voor allerlei producten en soms ook voedsel. Herken jij jezelf hierin?  Dat  is echt heel erg vervelend als je daar mee te kampen hebt. En vraag jij je ook af wat je eraan kan doen? Wel of niet smeren, van alles en nog wat proberen? Of gewoon de volgende tips lezen hoe jij je gevoelige huid het allerbeste kunt behandelen en verzorgen!

 

·         Als je een gevoelige huid hebt ben je vaak erg voorzichtig met het uitproberen van nieuwe producten. Je weet uit ervaring dat je huid op veel ingrediënten gaat reageren en zit niet echt te wachten op weer een dag met jeuk, roodheid, uitslag en andere ongemakken waar door je niet echt met een goed gevoel de deur uit kan gaan. Laat staan wat het betekent voor je zelfvertrouwen. Zoek daarom naar producten met zoveel mogelijk plantaardige producten. Het geeft geen absolute zekerheid dat  natuurlijke producten geen reacties geven want er zijn ook mensen allergisch voor aardbeien. Huidverzorgingsproducten met plantaardige stoffen zijn vriendelijker voor je huid.

·         Gebruik crèmes waar geen minerale vetten in zitten. Minerale vetten drogen je huid uit en dat kan nog meer gevoeligheid geven.

·         Zoek naar producten die je mag uitproberen en waarbij je je geld weer terug krijgt als je er niet tegen kunt. Er zijn producten op de markt die je maar liefst 90 dagen mag uitproberen om ze uitgebreid te testen. Zo loop je geen risico omdat je altijd je geld terug krijgt als je niet tegen het gebruik van het product kan.

·         Te vaak en te heet douchen is niet aan te raden. Water droogt je huid uit en dat is niet goed voor een gevoelige huid, die kan nog gevoeliger worden als die nog droger wordt door teveel douchen

·         Probeer niet meerdere producten tegelijk uit. Je weet dan niet welk product een negatieve reactie gaat geven. Test 1 product per keer voor minstens een week en zie hoe je huid gaat reageren.

 

Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze tips over een gevoelige huid? Vraag dan direct mijn gratis rapport aan om nog meer te weten te komen over hoe jij je huid het beste kan geven om er goed en stralend uit te gaan zien. Velen gingen jou al voor. Klik hier om onmiddellijk toegang te krijgen tot mijn gratis rapport.

 

 

 

 

 

 Over de Auteur

Wya is een expert op het gebied van huidverzorging en huidverjonging

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[308 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[112 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[101 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo