FB pix Hoe voel je je als je stopt met roken - Artikelpost

Hoe voel je je als je stopt met roken

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 982 | Aantal woorden: 422 | Datum: | 0 commentaar

Na het stoppen met roken kun je je duizelig en onrustig voelen.  Het kan ook zo zijn dat je de eerste paar dagen last van erge hoofdpijn krijgt omdat je geen suiker meer afkomstig van nicotine krijgt. Dit noem je ook wel afkickverschijnselen door het stoppen met roken. Ook krijg je in de meeste gevallen een grotere eetlust. Houdt je bloedsuikerspiegel daarom een beetje hoger dan normaal  door het drinken van veel sap (tenzij je diabetisch hebt). Dit zal je helpen je vreetbuien te voorkomen en te zorgen dat je lichaam weer terug gaat naar normaal.

 

Veel rokers hebben na het beëindigen van een maaltijd trek in een sigaret. Dit is moeilijk voor ze omdat ze normaal gesproken na het eten een sigaret namen.  Probeer dit moment daarom te vervangen door bijvoorbeeld een stuk fruit, een gezond toetje of een stukje kauwgom. Dit zal je helpen  je trek in een sigaret in bedwang te houden.

 

Veel mensen hebben de gewoonte te roken als je een alcoholisch drankje drinken. Probeer daarom geen alcoholische dranken te drinken of het drinken op plaatsen waar roken verboden is. Hierdoor is de verleiding makkelijker te weerstaan.  Wat ook help is het snacken van noten of chips, of het kauwen op een cocktailprikker.

 

Als vrienden, familie en collega’s om je heen roken is het dubbel zo moeilijk te stoppen of een terug van te voorkomen.  Daarom is het van belang dat je sociale kring weet dat je probeert te stoppen met roken. Praat er samen over. Laat ze weten dat ze beter een tijdje niet in jou bijzijn moeten roken. Dit is bijvoorbeeld in je auto en tijdens koffie pauzes.  Als je dit niet doet wordt het stoppen stukken moeilijker voor je. Probeer op je werk tijdens pauzes iets anders te doen zodat je niet zo met het roken bezig bent. Zo zal je het stoppen met roken veel langer volhouden. Over de Auteur

De auteur van deze tekst verkoopt smokecaps. Smokecaps helpen u bij het stoppen met roken. Door smokecpas gaat het stoppen u gemakkelijker af. 

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[206 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[104 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo