How to: nagels harder en sterker maken - Artikelpost

How to: nagels harder en sterker maken

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 648 | Aantal woorden: 391 | Datum: | 0 commentaar

Het is algemeen bekend dat vrouwen graag mooie handen hebben en natuurlijk kunnen goed verzorgde nagels hier aan bijdragen. De nagels mogen een kleurtje hebben en een ronde vorm wordt als mooi ervaren. Toch lukt het lang niet iedereen om dit voor elkaar te krijgen. Er zijn namelijk een aantal oorzaken waarom ze er na een tijd toch weer onverzorgd uit komen te zien.

Oorzaken zijn onder meer nagels die snel afbreken, het nagelbijten of loszittende randjes. De kleine haaltjes of loszittende randjes worden niet netjes gevijld maar er gewoon simpelweg af getrokken. Hierdoor kunnen de nagels niet sterk en hard genoeg worden. Gelukkig zijn er meerdere oplossingen die het kunnen verstevigen en zorgen dat deze problemen uit de wereld worden geholpen.
Nagels harder maken
Het harder en sterker maken van de nagels zorgt er uiteindelijk voor dat ze minder makkelijk afbreken of omknakken. Een afgebroken nagel is snel gebeurd want je hoeft maar tegen iets aan te stoten en voilà. Om dit te voorkomen kun je beginnen met het gebruik van een nagelverharder of een kleurloze nagellak. Er wordt dan een laagje over de nagel heen gelegd waardoor deze minder kwetsbaar is. De nagels zullen harder aanvoelen en minder snel breken of omvouwen.

Ook is het raadzaam om (glas)vijlen op zak te hebben. Hierdoor kun je direct een haaltje van de nagel vijlen en voorkom je dat er een groter stuk afbreekt en deze niet meer verder kan groeien. Vaak heeft een nagelgroothandel of een nagelstyliste ook nog wel middelen staan voor het verzorgen van de nagels. Het kan raadzaam zijn om hier eens langs te gaan.

Misschien een beetje een raar advies maar vermijd water. Natuurlijk mag je normaal douchen en handen wassen maar als je in een sopje moet voor het afwassen, kun je beter plastic handschoenen gebruiken. Water zorgt er namelijk voor dat nagels week en dus kwetsbaar worden.

Over de Auteur

De auteur schrijft over uiteenlopende zaken: van telecom tot verzorging en gezondheid. 

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[344 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[144 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[94 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo