Rugklachten? Thuis oefenen met AudioFysio helpt! - Artikel Post - Artikel Marketing

Rugklachten? Thuis oefenen met AudioFysio helpt!

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 345 | Aantal woorden: 384 | Datum: | 0 commentaar

Rugklachten?
Bij meer dan 90% van de mensen met lage rugklachten is geen aanwijsbare specifieke oorzaak te vinden. Denk bijvoorbeeld aan ischias, spit, door je rug gaan of ochtendstijfheid. Voor dit soort rugklachten is AudioFysio bedoeld. Deze klachten zijn doorgaans veroorzaakt door een slechte houding of een verkeerde beweging. Met een goede houding en de juiste oefeningen kun jij je rugklachten verminderen en laten verdwijnen. AudioFysio helpt je hierbij.Herstellen
De meeste mensen met pijn in de onderrug herstellen. De kans is echter groot dat na herstel de rugpijn terugkeert. Om een terugkeer van rugpijn te voorkomen helpt het actief te blijven en regelmatig oefeningen te doen. Oefentherapie helpt je snel te herstellen en rugpijn in de toekomst te voorkomen.

Oefeningen tegen rugpijn
AudioFysio heeft voor jou een oefenprogramma ontwikkeld. AudioFysio wil namelijk dat iedereen de mogelijkheid heeft om zelfstandig van pijn in de onderrug af te komen. Met de juiste oefeningen tegen rugpijn werk je thuis aan je herstel. In het programma doe je de beste oefeningen tegen rugpijn, volgens een doordachte opbouw. Binnen enkele dagen kun jij je rugpijn laten verdwijnen. Daarna oefen je door om een terugkeer van rugklachten te voorkomen. Je rug wordt sterk en gezond. Het programma is zo gebruiksvriendelijk mogelijk gemaakt zodat je zelf in staat bent je rugklachten op te lossen.

Zelf oplossen
Natuurlijk kan iedereen naar een huisarts of de fysiotherapeut wanneer dat nodig is. Maar het merendeel van de rugklachten kun je zelf oplossen, als je maar weet wat je moet doen. Met AudioFysio krijg je de mogelijkheid zelfstandig rugpijn te verminderen. En dat op een verantwoorde manier. Met de ondersteuning die jij nodig hebt. Een fysiocoach zorgt ervoor dat je de oefeningen begrijpt en op de juiste manier uitvoert. Ook staan video's per oefening voor je klaar. Je luistert dus naar jouw fysiocoach en oefent tegelijkertijd. Waar en wanneer jij dat zelf wilt. Begin direct!

Over de Auteur

Het oefenprogramma is ontwikkeld om mensen de mogelijkheid te geven zelfstandig rugklachten aan te pakken. De ontwikkelaars zijn wetenschappelijk opgeleid en hebben een medische achtergrond.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst. Commentaar gesloten.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[197 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[172 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[121 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo