Huidverzorging voor ieder seizoen - Artikel Post - Artikel Marketing

Huidverzorging voor ieder seizoen

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: onlinemarketing
Gezien: 393 | Aantal woorden: 465 | Datum: Thu, 27 Jun 2013 | 0 commentaar

Heb jij een favoriete dagcrème, nachtcrème of ander type huidverzorging wat je al je hele leven gebruikt? Dan ben je een van de uitzonderingen! Veel mensen zijn regelmatig op zoek naar een ander type verzorging voor hun huid. Wat men daarbij vaak vergeet, is dat niet alleen jouw huidtype bepaalt wat voor huidverzorging je nodig hebt, maar ook welk seizoen het is. Ook zijn er bepaalde dagcrèmes of de tegenwoordig zo populaire BB Cream waarmee je automatisch beschermd bent met een bepaalde zonbeschermingsfactor.

Een hele droge huid zal voor de meeste mensen in de zomer niet zo'n probleem zijn, omdat er genoeg vocht in de lucht zit. In de winter is de lucht in Nederland echter veel droger, waardoor veel mensen snel last krijgen van een droge huid. Met als gevolg: droge lippen, statische haren, een trekkerige huid en extreem droge handen. Om hier goed op voorbereid te zijn, moeten we smeren! Goede huidverzorgingsproducten zijn daarbij essentieel.

Zo is het verstandig om in de winter de deur niet uit te gaan zonder een potje of stick lippenbalsem. En heb je last van droge handen, waardoor bij iedereen die je in de winter een hand geeft, de vonken overspringen? Dan is een goede handcrème de oplossing. Blijf je je handen goed hydrateren, dan is er minder kans dat ze droog worden en dat je die statische elektriciteit overbrengt en anderen dus een schok geeft (inclusief je geschrokken huisdieren).

Huidverzorging voor in de winter bestaat niet alleen uit lippenbalsem en handcrème, maar zeker weten ook uit een goede dagcrème. En vergis je niet: ook tijdens een mooi zonnige winterdag kun jij nog heel erg snel verbranden, dus vergeet ook dan niet een crème te kiezen met een zonbeschermingsfactor. Zo’n winterzonnetje kan nog feller zijn voor je huid dan je van tevoren had gedacht!

Al deze huidverzorgingsproducten zijn heel gemakkelijk online te bestellen, bijvoorbeeld op Badouz.nl. Bestel gewoon de lippenbalsem, dag- en nachtcrème en het wordt lekker makkelijk thuisbezorgd.Over de Auteur

Badouz is gespecialiseerd in het aanbieden van bekende merken verzorgingsproducten die wij in grote hoeveelheden inkopen. Het inkoopvoordeel dat wij hiermee realiseren zorgt ervoor dat u gemiddeld 25% op uw budget voor verzorgingsartikelen kunt besparen.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[308 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[112 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[101 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo