Indiase hoofdmassage - Artikel Post - Artikel Marketing

Indiase hoofdmassage

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 307 | Aantal woorden: 380 | Datum: | 0 commentaar

Een Indiase hoofd massage is de massage van hoofd, gezicht, nek, schouders en bovenarmen. Het doel van de massage is het wegnemen van spanningen en blokkades. Indiase hoofdmassage is goed voor het zelf herstellend vermogen van je lichaam en draagt bij aan je nachtrust. Pijn, stijfheid, stress en vermoeidheid worden uit je lichaam gedreven.

Waar komt de Indiase hoofdmassage vandaan?

Een andere benaming van Indiase hoofdmassage is Champissage. De massage vindt zijn oorsprong in een eeuwenoud healingsysteem, Ayurveda. Ayurveda is al honderden jaren oud en wordt wereldwijd gebruikt bij behandelingen en massages.

Waaruit bestaat de massage?

Deze massage bestaat uit het masseren van hoofd, nek, schouders en bovenarmen. De massage vindt plaats in een speciale stoel. Met een speciale techniek worden de lichaamsdelen gemasseerd. Op de rug, nek, schouders, armen, het hoofd en het gezicht wordt druk uitgeoefend. Op deze manier worden de belangrijke energiecentra in het lichaam gestimuleerd. De blokkades in je lichaam worden hiermee opgeheven en dit zorgt voor verlichting.

Tijdens de massage is er ook aandacht voor de geest. Het effect van de massage is namelijk niet alleen lichamelijk. Het directe effect is dat je geest gekalmeerd wordt en je minder gespannen of gestrest bent.

Na de behandeling is er direct effect merkbaar. De eerste uren kan het voorkomen dat je koude rillingen krijgt en slaperigheid of geeuwen. Vastzittende emoties kunnen ook loskomen en je zult het gevoel hebben meer energie te hebben en het gevoel hebben uit een lange nachtrust te zijn ontwaakt.

Wanneer is een Indiase hoofdmassage noodzakelijk?

DE Indiase hoofdmassage wordt toegepast bij spanningsklachten die zich uitten in hoofdpijn, nekpijn, stress en schouderpijn. De belangrijke energiepunten worden gemasseerd waardoor de lichamelijke klachten afnemen of verdwijnen. Regelmatige Indiase hoofdmassage kan preventief werken.

Naast Indiase hoofdmassage zijn er tal van zelfhulpmiddelen. Een bekend hulpmiddel is bijvoorbeeld de hoofdmassage spin die bedoeld is voor massage van de hoofdhuid.Over de Auteur

Schrijver van teksten over producten en diensten

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[244 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[172 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[124 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo