Insomnia - Artikel Post - Artikel Marketing

Insomnia

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 474 | Aantal woorden: 342 | Datum: | 0 commentaar

Insomnia, dit is een ander woord voor slapeloosheid. Veel mensen krijgen hiermee te maken, en het is ook erg vervelend om dit te krijgen. Insomnia kan er voor zorgen dat je last hebt van doorslapen, dat je te vroeg wakker word, en dat je niet snel in slaap valt. Zo een 10% krijgt te maken met deze aandoening.

Wanneer je een drukke dag hebt gehad, wil je natuurlijk lekker slapen. Maar Insomnia kan er voor zorgen dat deze slaap wordt belemmerd. Slaap zorgt er voor dat je lichaam rust krijgt, en hierdoor ben je vol energy, voor de volgende dag is dit natuurlijk belangrijk. De een heeft minder slaap nodig dan de ander. Kinderen hebben ongeveer zo een 9 uur slaap nodig per dag. Volwassenen hebben genoeg aan 7 tot 8 uur per dag. Insomnia kan er voor zorgen dat je per dag misschien 4 tot 5 uur slaapt, dit is natuurlijk niet prettig als je de volgende dag weer moet werken.

Insomnia is vooral vervelend als je de volgende morgen vroeg op moet staan voor werk. Je kan het ook krijgen als je teveel stress hebt, of andere gevoelens. Wanneer de oorzaken hiervan weg zijn kan het alsnog zijn dat de Insomnia aanwezig is. Je kan bijvoorbeeld ook de chronische vorm hiervan krijgen, dit betekent dat je er een lange tijd last van zult krijgen. Het kan ook soms zijn dat je het vanaf je geboorte hebt.

Insomnia is zelf wel te behandelen. Je kan dit doen door bijvoorbeeld iedere dag op dezelfde tijdstip naar bed te gaan. Ook elke dag dezelfde tijd opstaan helpt. Hierdoor raakt je lichaam gewend aan een ritme. En hierdoor is het ook mogelijk om de Insomnia te verslaan.Over de Auteur

Aliasagbi

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[197 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[171 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[121 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo