Is leeftijd ook mooi? - Artikelpost

Is leeftijd ook mooi?

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 949 | Aantal woorden: 378 | Datum: | 0 commentaar

Tegenwoordig spendeert men veel tijd en geld aan het tegenwerken van het natuurlijke verschijnselen op het lichaam omdat deze niet zouden voldoen aan de esthetische kenmerken van de tijd waarin men leeft. Hieronder volgen enkele voorbeelden van verschijnselen en methoden die men hanteert om er mooier uit te zien.

Strak of gevormd

Met de ouderdom is een minder gerimpelde huid een onvermijdelijke bijkomstigheid. Dit is het gevolg van het minder elastisch worden van de huid waardoor de gevormde plooien niet meer strakgetrokken zullen worden. Fractional laser biedt als oplossing dat deze methode het verouderingsproces tegengaat. Anders dan bij resurfacing gaat is fractional laser minder pijnlijk en herstelt de huid sneller na een behandeling. Dit alles om ogenschijnlijke schoonheid te bereiken. 

Egaal of bevlekt

Pigment is een belangrijk voor de bescherming van de huid als filter tegen UV straling van de zon en vrije radicalen. Soms kan de huid hierbij een overproductie leveren van de stof melanine waardoor er ongelijkmatig verdeelde vlekken op de huid kunnen ontstaan. Echte pijnlijke klachten zullen niet het gevolg zijn van deze overproductie. Maar mensen kiezen vaak voor de verwijdering van pigmentvlekken omdat dit esthetisch niet als positief wordt gezien. 

Hard of zacht

Een van de belangrijkste uitgroeisels bij de zoogdier is haar. Haar heeft verschillende functies die veel mensen over het hoofd zien. Vaak kijken we hierbij naar de esthetische functie die haar heeft. Wanneer deze afnemen dan zijn de mannen in staat deze compleet te verwijderen. Vrouwen daarentegen proberen vaak hun lichaamsbeharing zo veel mogelijk te verwijderen, omdat dit vaak als mooi wordt beoordeeld. Om deze redenen worden er naar mogelijkheden en technologieën gezocht om deze beharing te verwijderen
 

Over de Auteur

Blogger over de mogelijkheden op gebied van schoonheid

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[392 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[187 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[75 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo