Je energie verhogen met slapen en eten - Artikel Post - Artikel Marketing

Je energie verhogen met slapen en eten

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: interessant1
Gezien: 973 | Aantal woorden: 442 | Datum: Wed, 14 Nov 2012 | 0 commentaar

Als je een energiek persoon bent, zou je waarschijnlijk graag willen je dat dag 48 uur had. Maar als jij je constant moe voelt heb je het liefste dat de dag zo snel mogelijk voorbij is zodat jij je rust kunt pakken. Lees hoe jij meer energie krijgt, waardoor een dag niet lang genoeg kan duren!

Slapen

Slaap is een belangrijk onderdeel om je de volgende dag goed te voelen. Het lastige van slaap is dat je het niet zelf in de hand hebt. Althans er zijn zeker wel dingen die jij kunt doen die je slaap kwaliteit bevorderen.

Houd er rekening mee dat het niet het aantal uren is dat telt maar vooral hoe de kwaliteit van de nacht was. Een paar belangrijke tips zodat jij de volgende dag fris opstaat. Is dat je slaapkamer niet te warm is, dat deze donker is en dat je op een regelmatig tijdstip naar bed gaat.

Voedingspatroon

Een gezond voedingspatroon zorgt ook voor meer energie. Als jij gezond eet, en in de plaats van drie grote maaltijden kleinere gezondere porties neemt. Zodat de tijd tussen je volgende eet momenten korter wordt, is de kans groot dat jij je beter voelt.

Door in de juiste verhouding van eiwitten, vetten en koolhydraten die je lichaam nodig heeft, binnen te krijgen. Behoud je een stabiel en hoog energiepijl van 's morgens tot' s avonds, zonder downs of sterke verlangen naar suiker.

Je moeder had eigenlijk gelijk: het ontbijt is de belangrijkste maaltijd.

Na 6-8 uur slapen is je bloedsuiker te laag. Dit houdt in dat je te weinig energie hebt om de taken op je werk zo efficiënt en geconcentreerd mogelijk uit te voeren. De oplossing om je suikerspiegel te verhogen is simpel, ontbijt elke ochtend.

Pas wel op met ontbijtgranen ze kunnen erg lekker zijn, maar wees wel kritisch ze zijn lang niet altijd zo gezond als ze in de commercials beweren.

Het klinkt misschien een beetje vreemd, maar je kunt bijvoorbeeld goed ontbijten door eieren met spek of worst te eten. Nu ligt dat misschien zwaar op de maag, dan is een gezonde yoghurt met wat fruit ook voldoende. Het gaat erom dat jij op de juiste manier je bloedsuikerspiegel omhoog brengt.

Over de Auteur

-

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[308 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[112 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[101 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo