Kies het hoortoestel dat bij uw hoorsituatie past - Artikel Post - Artikel Marketing

Kies het hoortoestel dat bij uw hoorsituatie past

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 380 | Aantal woorden: 498 | Datum: | 0 commentaar

In steeds meer situaties kiest u de optie die het beste bij u past. Bijvoorbeeld uw vakantie, bed of televisie zijn volledig afgestemd op uw wensen en behoeften. Eigenlijk is het gek dat u tot op heden uw hoortoestel niet zelf kon kiezen. U weet als geen ander wat u nodig heeft en wat uw hoortoestel moet kunnen. Bent u iemand die veel tv kijkt of graag belt? Of bent u juist iemand die veel in kleine of grote groepen is? Wat uw dagelijkse bezigheid ook is, het is ontzettend belangrijk dat uw hoortoestel goed bij u hoorsituatie past. Dat is het uitgangspunt van het nieuwe concept EARS2U.

Nieuwste technologieën

EARS2U is het kleinste hoorstoestel dat op de markt is en maakt gebruik van de nieuwste technologieën. Wist u dat de techniek voor horen zo significant snel verandert dat uw hoortoestel na drie jaar al verouderd is. Bij traditionele hoortoestellen bent u afhankelijk van contracten met de zorgverzekeraars of u wel of geen nieuw hoortoestel kunt kiezen. Met EARS2U kunt u elke drie jaar een nieuw apparaat kiezen. U heeft jaarlijks een hoortest bij uw audicien zodat u precies weet hoe uw gehoor er op dat moment voor staat. Na 3 jaar bespreekt u met uw audicien wat uw wensen zijn. Aan de hand van uw wensen wordt het pakket samengesteld dat het beste bij u past. Met EARS2U kunt u kiezen uit Economy, Comfort, Business en First. Afhankelijk van uw wensen past het ene of het andere pakket beter bij u. Als u bijvoorbeeld veel in rustige één op één situaties bent, tv kijkt of telefoongesprekken voert, heeft u aan het Economy pakket het ideale hoortoestel. Bent u iemand die zijn hoortoestel ook wilt kunnen opladen, graag naar muziek luistert en vaak in kleine groepen is, dan heeft u het First pakket nodig.

Deskundig advies van uw audicien

Uw audicien bekijkt samen met u de mogelijkheden. Neem bijvoorbeeld Monique Hermsen van Triage Audicien. Zij neemt uitgebreid de tijd voor u en persoonlijke aandacht staat bij haar hoog in het vaandel. Ze is volledig op de hoogte van de nieuwste technologische ontwikkelingen en kan u hier optimaal over adviseren. Met EARS2U bepaalt u zelf of u na drie jaar over gaat op een nieuw hoortoestel. Hiermee is de beste techniek altijd binnen handbereik. Want uw gehoor is het allerbelangrijkste!

Wilt u weten welk pakket van EARS2U het beste bij u past? Bekijk onze website op www.ears2u.nlOver de Auteur

Houdt zich bezig met de ontwikkelingen omtrent gehoor. Meer informatie over het nieuwe concept EARS2U kunt u vinden op de links in het artikel.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst. Commentaar gesloten.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[244 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[172 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[124 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo