FB pix Krik je gezondheid op met de loopband - Artikelpost

Krik je gezondheid op met de loopband

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 14251 | Aantal woorden: 410 | Datum: | 0 commentaar

Je wil je conditie aanpakken en je loopschoenen aantrekken. Maar je werpt een blik naar buiten, ziet de regen en je motivatie zakt pijlsnel naar beneden. Schaf je een loopband aan! Je hoeft weer en wind niet meer te trotseren, én binnenshuis lopen heeft meer voordelen dan een spurtje op de baan. Tegenwoordig hoef je niet meer naar de sportzaal te trekken om aan je conditie te werken. Op sites als Beslist.be vind je een uitgebreid aanbod aan fitnessapparatuur om thuis aan de slag te gaan. Zo is een loopband geschikt voor iedereen, en is binnenshuis lopen zelfs beter dan lopen op de openbare weg. We zetten de pluspunten voor je op een rijtje.

Gezondheid

Of je nu aan je lijn wil werken, je conditie wil boosten of op zoek bent naar een sportieve uitlaatklep, met lopen boek je gegarandeerd het gewenste resultaat. Het vermindert stress aanzienlijk, pakt cholesterol en een hoge bloeddruk aan, en ondertussen vliegen de calorieën er vanaf.

Voordelen

Waarom is een loopband beter dan buitenshuis joggen? Je hebt een betere demping, een egaal oppervlak zonder putten, minder weerstand en geen bochten. Resultaat: je gewrichten worden minder belast! Mooi meegenomen is dat je tijdens je training je kinderen in de gaten kan houden, of je lievelingsserie op tv kan volgen.

Voor iedereen

Tot slot is een loopband geschikt voor iedereen, jong of oud, man of vrouw, omdat je het niveau kan aanpassen. Stel zelf de hellingsgraad, de snelheid en de intervalfunctie in. Je loopt op jouw tempo, zonder dat andere joggers je voorbij lopen. Wedden dat je binnen de kortste keren niet meer zonder je nieuwe hobby zal kunnen? Neem snel een kijkje op Beslist.be en kies het exemplaar dat bij je past! Beslist.be is een vergelijkingssite waar je verschillende loopbanden met elkaar kan vergelijken op basis van diverse criteria als prijs, levertermijn, verzendkosten, beoordelingen van klanten en experts enz.Over de Auteur

Journalist gespecialiseerd in sport en ontspanning.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[197 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[89 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo