FB pix Langer plezier van hoortoestellen met Cedis reinigingsproducten - Artikelpost

Langer plezier van hoortoestellen met Cedis reinigingsproducten

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 2378 | Aantal woorden: 442 | Datum: | 0 commentaar

Bent u audicien? Dan weet u hoe belangrijk goed onderhoud van hoorproducten is. Een hoortoestel heeft een aanzienlijk langere levensduur wanneer het apparaat goed onderhouden en regelmatig schoongemaakt wordt.

Battery Benelux levert de producten van het merk Cedis. Onder kenners staat Cedis zeer goed bekend. De kwaliteit van het verzorgingsprogramma is onovertroffen en de de producten van Cedis worden geleverd met tevredenheidsgarantie. Met Cedis bent u als professional verzekerd van een goede relatie met uw klant. Alle producten van Cedis zijn zowel los als in groothandelsaantallen te koop.

In het assortiment vindt u onder andere de volgende producten:

  • Werkplek hygiëne: Als audicien is het belangrijk dat u schoon werkt. Speciaal voor het onderhoud van uw werkplek heeft Cedis diverse reinigingsproducten.
  • Reinigingssets: Complete sets voor het reinigen, drogen en opslaan van hoortoestellen. Met deze zeer volledige sets kan uw klant goed vooruit! 
  • Cedis reinigingssprays: Sprays met een bacterie-, schimmel- en heptavirus-dodend effect. Houd gehoorapparaten veilig en schoon met deze sprays.
  • Cedis reinigingsdoekjes: Hetzelfde effect als de sprays, maar dan in de vorm van doekjes. Handig voor het schoonmaken van hoortoestellen, gehoorbeschermers en oorstukjes.
  • Reinigingstabletten: Voor een grondige reiniging van oorstukjes of hoortoestellen. De reinigingstabeletten van Cedis verwijderen hardnekkige oorsmeerafzetting.
  • Droogproducten: Cedis levert o.a. perslucht, droogkussens, droogbekers en droogetuis voor het drogen van oorstukjes en hoortoestellen. Ook speciale droogproducten met UV-licht voor ontsmetting.


Over de Auteur

Battery Benelux is groothandel in hoortoestellen, accessoires en gehoorbescherming. In het assortiment vindt u onder andere gehoorapparaten, reinigingsproducten, hoortoestelbatterijen, universele oordoppen, ringleidingen, audiologische apparatuur en nog veel meer. Bent u particulier en zoekt u een webshop? Dan kunt u terecht bij partnerbedrijf HearPlanet

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[206 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[104 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo