FB pix Leefstijl - Gezond Eten, Gezonder Leven - Artikelpost

Leefstijl - Gezond Eten, Gezonder Leven

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 2060 | Aantal woorden: 632 | Datum: | 0 commentaar

Leefstijl - Gezond Eten, Gezonder Leven

Goede voornemens daadwerkelijk aan het uitvoeren of is 'de weg naar de hel geplaveid met goede voornemens'?  :-)

Hoe is dat bij jou? Zelf merk ik dat ik het ontzettend moeilijk vind om goede voornemens als 'stoppen met roken', 'gezonder eten' en 'meer bewegen' blijvend in te passen in m'n dagelijks leven.

Er mee beginnen is niet het probleem. Volhouden, daar zit voor mij de uitdaging. Voordat het nieuwe jaar begon maar eens rondgekeken of ik daarbij online ondersteuning kon vinden.

Ongelooflijk veel websites gevonden met onderwerpen als: verantwoord afvallen, gezonde voeding, stoppen met roken, gezonder leven, fitness oefeningen en bereken je bmi. Geen van alle bood waar ik naar op zoek was, namelijk, begeleiding om tot een gezondere levensstijl te komen en deze te behouden.

Gezonde Lifestyle

Na lang zoeken kwam ik terecht op de website van Inge van Haselen en haar Gezonde Lifestyle Club. Inge blijkt onder meer bekend van het fenomeen sportvasten. Eerst maar eens haar 7 Gouden Voedingstips laten toesturen per email.

Gezonde Lifestyle EbookDit is een gratis ebook waarin ik heel wat zinvolle informatie vond. Vooral de hardnekkige mythen ten aanzien van "gezond eten" vond ik interessant. Denk bijvoorbeeld aan 'Goed voor Hart en Bloedvaten', 'Cholesterol Verlagend', 'Drinkontbijt' en 'Light' produkten.

Ik dacht redelijk gezond te eten en dus ook m'n kinderen gezond eten voor te zetten. Dat bleek niet helemaal te kloppen... Gelukkig bleek dat ik dit vrij gemakkelijk kon verbeteren.

Clean Eating

Inge beschrijft ook het Clean Eating principe ("Schoon Gezond Eten"). Was voor mij voor het eerst dat ik daarvan hoorde. Gelukkig bleek dat ik daarin al een heel eind op de goede weg was.

Zelf sloeg ik nog wel eens m'n ontbijt over. Na het lezen van deze voedingstips doe ik dat niet meer!

Groene Smoothies

Tegenwoordig ontbijt ik met een Groene Smoothie

Nooit geweten dat een groene smoothie zo lekker is! :-)   Ik was nooit een echte groente-eter, nu wel. Ik merk haast niet dat ik groentes aan het eten (of eigenlijk drinken) ben. Bovendien helpen groene smoothies bij het ontgiften van je lichaam en het is zo makkelijk en snel te maken...

Oude en Nieuwe Gewoonten

Zoals je waarschijnlijk al begrijpt ben ik lid geworden van de Gezonde Lifestyle Club. Ik ben erg blij met de makkelijk te bereiden en smakelijke(!) gerechten en de fitness oefeningen die ik gewoon thuis kan doen. Tijdens Inge's maandelijkse webinar beantwoord ze de vragen van leden van de Gezonde Lifestyle Club.

Ik ben nu zo'n 3 weken bezig met de Gezonde Lifestyle in te passen in m'n dagelijks leven. Af en toe "botst" het wel eens met oude gewoonten. Afgezien daarvan merk ik dat ik me er lekker bij voel, minder behoefte heb aan tussendoortjes, me nu al slanker voel en vooral meer energie heb dankzij de Gezonde Lifestyle Club.

 



Over de Auteur

Ik schrijf graag en regelmatig over uiteenlopende onderwerpen. Meestal over dingen die op mijn pad komen en waarvan ik hoop dat ze ook interessant zijn voor mijn lezers.

Indien je bovenaan dit artikel op mijn naam klikt, krijg je een overzicht van mijn artikelen te zien.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel Kenwoorden



Top Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[201 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[100 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo