Liesbreuk klachten - Artikelpost

Liesbreuk klachten

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 485 | Aantal woorden: 459 | Datum: | 0 commentaar

Liesbreuk klachten zijn erg vervelend en Iedereen loopt het risico hierop, echter voldoet de ene persoon meer aan het risico profiel dan de ander. Toch is reden tot paniek bij een liesbreuk niet nodig, een liesbreuk is namelijk uitstekend te behandelen. In sommige gevallen is een behandeling niet nodig. Bij kinderen jonger dan een jaar kan een liesbreuk namelijk nog volledig zelfstandig genezen en weer dichtgroeien. Hoe vreemd het ook is maar als je ouder bent dan één jaar kan je het vergeten, dan zal de liesbreuk namelijk niet meer uit zichzelf dichtgroeien. Een operatie voor het verhelpen van de liesbreuk is in zo`n geval noodzakelijk en niet te vermijden.

Operatie
Wanneer je geopereerd gaat worden aan de liesbreuk zal men alle delen die in de lies gezakt zijn terug stoppen op de plekken waar dit hoort. De artsen zullen bij een liesbreukoperatie dus de darmen en het buikvlies weer op de juiste plek in het lichaam leggen. Maar met het terugleggen van de darmen en het buikvlies zijn wij er nog niet. In dat geval zou namelijk binnen no-time de darm en het buikvlies weer in de lies aanwezig zijn. Men zal het gat wat ontstaan is tussen buikholte en de benen weer dichten. Het dichten van het gat tussen de buikholte en de benen doen ze echter niet enkel en alleen door het gat te sluiten. De artsen zullen waar het gat is ontstaan het gat gaan verstevigen om te voorkomen dat de liesbreuk in de toekomst een kans maakt om terug te keren.  De operatie voor een liesbreuk klinkt misschien zwaar, maar niks is minder waar. Een operatie voor een liesbreuk is vandaag de dag een tamelijk lichte operatie te noemen en men gaat in de meeste gevallen na de operatie ook meteen weer naar huis. In veel gevallen zal het dus gaan om een dag opname in het ziekenhuis. Uitgezonderd natuurlijk gevallen waarbij bijvoorbeeld medische complicaties opgelopen zijn. Wanneer je zorgt na de operatie dat je niet te veel kracht en druk op de buik zal leggen zal je zeer spoedig herstellen. In zo`n geval kan je vaak na enkele dagen alweer de normale huishoudelijke dingen uitvoeren.

Over de Auteur

Informatieve artikelen met betrekking tot gezondheid heeft mijn passie. Zie ook mijn andere artikelen.

Informatieve artikelen met betrekking tot marketing heeft mijn passie. Zie ook mijn andere artikelen. - See more at: http://artikelpost.nl/online-marketing/swot-analyse.html#sthash.XEZNVKfV.dpuf

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
ComputerComputer

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[354 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[147 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[122 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo