FB pix Mannengedoe - Artikelpost

Mannengedoe

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 2613 | Aantal woorden: 394 | Datum: | 0 commentaar

Wij vrouwen hebben al veel eerder gedoe. Ik noem bijvoorbeeld PMS en later de overgangsklachten. Maar vanaf een bepaalde leeftijd gaan mannen ook gezellig meedoen met het gedoe. Zij krijgen dan wel wat andere klachten dan vrouwen. Dat dan weer wel.

Vanaf de leeftijd van ongeveer 50 jaar gaat de man merken dat hij een prostaat heeft. Dat komt omdat de prostaat vanaf dit punt wat moeilijk gaat doen. De prostaatklier wordt groter en dat bemoeilijkt het plassen een beetje. Ook wordt de straal wat minder krachtig. Soms duurt het wel heel lang voordat de plas op gang wil komen terwijl er toch aandrang is. Ook kan de man gaan nadruppelen na het plassen en jij moet ’s nachts vaker naar het toilet. De urinebuis wordt een beetje dichtgedrukt door de iets te grote prostaat. Vandaar de problemen. Door dit probleempje kan er steeds urine achterblijven in de blaas. Hierdoor onstaan er dan weer blaasontstekingen. Daar kunnen wij vrouwen natuurlijk over mee praten.

In de meeste gevallen is de prostaatvergroting goedaardig maar in enkele gevallen heb je te maken met prostaatkanker. En dan wordt het ernstig. De klachten zijn namelijk hetzelfde als alleen bij een vergrote prostaat. In een later stadium vindt de man bloed in de urine of sperma. Maar dan is de kanker al uitgezaaid. Dit leidt dan weer tot nierklachten, lage rugpijn, pijn in de borst of de ribben.

 

Kortom vanaf een zekere leeftijd heeft de man best wel wat gedoe. Gelukkig bestaan er producten op de markt waar de man wellicht baat bij kan hebben. Zo hebben we bijvoorbeeld Vita Prosta HPX  van de firma Oligo-pharma. Ik zeg niet dat het werkt. Ik ben dan ook geen man. Maar als man van een zekere leeftijd zou je kunnen uitproberen of het iets voor je is. Je zou ook een van de vele andere producten kunnen proberen die er op de markt zijn voor mannengedoe.  Over de Auteur

Cousine schrijft over van alles en nog wat.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[201 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[100 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo