FB pix Met de rollator op reis - Artikelpost

Met de rollator op reis

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1114 | Aantal woorden: 438 | Datum: | 0 commentaar

Voor veel oudere mensen is een rollator een vast onderdeel van hun leven geworden. In bepaalde gevallen heeft men deze keuze gemaakt om het zichzelf fysiek iets eenvoudiger te maken, maar soms is het ook gewoon absolute noodzaak. Steeds meer oudere mensen kopen een rollator omdat ze niet meer over de mogelijkheid beschikken om lange afstanden te wandelen. Dat kan vervelend zijn wanneer u bijvoorbeeld een reis heeft geboekt en u tijdens uw vakantie gebruik maakt van het vliegtuig. Mag uw rollator namelijk wel mee op het vliegtuig en dient u daarvoor niet extra te betalen? Het zijn allemaal vragen waar veel oudere mensen mee te kampen hebben en waar we u in dit artikel graag een antwoord op geven.

Met de rollator in het vliegtuig
Om maar meteen met de deur in huis te vallen, het is steeds mogelijk om uw rollator mee te nemen in het vliegtuig. De voorwaarden hiervoor zijn wel afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij waarmee u vliegt. Het kan bijgevolg perfect voorkomen dat u bij de ene maatschappij niet moet bijbetalen terwijl dat bij de andere wel het geval is. Vooral lagenkostenmaatschappijen durven wel eens een extra kostprijs in rekening te brengen voor mensen die reizen met een rollator. Wat het praktische aspect betreft heeft u niets te vrezen. De rollator gaat als laatste in het ruim en komt er als eerste terug uit. Van zodra u bent geland staat deze met andere woorden meteen terug voor u klaar zodat u beslist geen lange afstanden hoeft te wandelen.

Is uw accommodatie geschikt voor het gebruik van rollators?
Wanneer u gebruik maakt van één van de rollators die op de markt terug te vinden zijn en u beslist om een vakantie te boeken is het verstandig om met enkele factoren rekening te houden. Vooral de indeling van de accommodatie is bijvoorbeeld van belang. U kunt er niet zomaar vanuit gaan dat een hotel of vakantiewoning geschikt is voor het gebruik van rollators. Vaak is dat standaard zelfs helemaal niet het geval. Controleer overigens niet alleen of binnenshuis alles is aangepast aan het gebruik van een rollator, maar controleer ook de ruimte rondom het huis of het hotel. Alleen door grondig onderzoek te verrichten zorgt u er voor dat u uiteindelijk een accommodatie boekt waar u met uw rollator perfect uit de voeten zult kunnen. 

Over de Auteur

De rollator specialist is de ideale webshop voor bruikbare en stevige rollators van de bekende merken. Een rollator kopen doe je dus online via de specialist,

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[206 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[104 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo