FB pix Microdermabrasie, huidafschilfering waar mensen dol op zijn - Artikelpost

Microdermabrasie, huidafschilfering waar mensen dol op zijn

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 263 | Aantal woorden: 841 | Datum: | 0 commentaar

Microdermabrasie is een cosmetische ingreep waarbij de bovenste huidlaag wordt verwijderd. Het wordt ook wel "scrubben" genoemd. Het verwijdert niet de onderste huidlagen, maar het verwijdert wel de bovenste lagen. De bovenste lagen worden de epidermis genoemd en bevatten dode huidcellen, vuil en olie. Dit proces kan worden gebruikt om acnelittekens, rimpels, hyperpigmentatie en overmatige olieproductie te behandelen. Microdermabrasie is een niet-invasief huidexfoliatieproces dat ook bekend staat als "het zachte alternatief voor chirurgie".

De populariteit van microdermabrasie zit de laatste jaren in de lift omdat het een pijnloze, snelle en effectieve behandeling is voor verschillende huidproblemen. Het kan helpen om acne, rimpels en littekens te verminderen. Microdermabrasie kan op elke leeftijd worden gedaan, maar wordt het meest gebruikt door mensen tussen de 40 en 50 jaar. De procedure kan op alle huidtypes worden uitgevoerd en vereist geen downtime na de behandeling.

Inleiding: wat is microdermabrasie?

Microdermabrasie is een cosmetische procedure waarbij een mechanisch apparaat wordt gebruikt om de buitenste laag dode huidcellen te verwijderen en het uiterlijk van uw huid te helpen verbeteren. Microdermabrasie is een cosmetische procedure waarbij een mechanisch apparaat wordt gebruikt om de buitenste laag dode huidcellen te verwijderen en het uiterlijk van uw huid te helpen verbeteren. Het wordt al tientallen jaren gebruikt als alternatief voor meer invasieve procedures zoals chemische peelings, laserresurfacing of dermabrasie.

Sommige mensen zijn misschien bekend met microdermabrasie, omdat het vaak op de markt wordt gebracht in spa's en schoonheidssalons. Deze behandeling kan echter ook in de dokterspraktijk of thuis worden gedaan met producten zoals Dr. Brandt Skincare MicrodermMD Refreshing Scrub & Mask Kit die u kan vinden op Amazon. De procedure omvat het circuleren van een zeer fijne kristalkorrel in de oplossing, die een schurende werking creëert om de bovenste huidlaag af te werpen en een nieuwe, gezonde huid eronder te onthullen. "Huidartsen gebruiken dit type apparaat voor tijdelijke of langdurige resurfacing", zegt Dr. Tanya Altmann, een dermatoloog

Hoe microdermabrasiebehandelingen werken

Microdermabrasiebehandelingen zijn een vorm van huidexfoliatie. Ze werken door een apparaat te gebruiken om de bovenste laag van de huid af te wrijven.

Microdermabrasie is een vorm van huidexfoliatie waarbij een apparaat wordt gebruikt om de bovenste huidlaag af te wrijven. Dit proces wordt gedaan met behulp van microstromen en kan thuis worden gedaan met doe-het-zelfkits of in salons door professionals. Er zijn verschillende soorten microdermabrasie behandelingen, van mild tot agressief en van professionele behandelingen tot behandelingen aan huis.

Wat te verwachten van een Microdermabrasiaanse sessie?

Microdermabrasie is een exfoliërende behandeling die wordt gebruikt om de huid glad te maken en fijne lijntjes en rimpels te verminderen. Microdermabrasie is een niet-invasieve procedure die kan worden uitgevoerd in een spreekkamer, een dermatoloog of een spa. Het gaat om een vacuüm dat de bovenste laag van de huid verwijdert, waardoor nieuwe cellen op hun plaats kunnen groeien. Het proces kan tussen de 15 en 30 minuten duren, afhankelijk van hoeveel huid moet worden geëxfolieerd.

Microdermabrasie wordt niet aanbevolen voor mensen met rosacea of eczeem, omdat is aangetoond dat deze aandoeningen verergeren.

5 beste praktijken om het meeste uit een micro-dermanbradatiebehandeling te halen

Microdermabrasie is een huidvernieuwingsprocedure waarbij de buitenste laag van de huid wordt verwijderd om fijne lijntjes, rimpels en andere tekenen van veroudering te verwijderen. De beste praktijken voor microdermabrasiebehandelingen zijn:

  1. Heeft u altijd een consult voordat u in behandeling gaat. Zo weet u wat uw behandeling inhoudt, wat u kunt verwachten en hoeveel het gaat kosten.
  2. Zorg voor een goede nachtrust voor uw behandeling - dit is belangrijk omdat het u helpt snel te genezen.
  3. Breng geen make-up of andere producten aan op de dag van uw behandeling.
  4. Drink veel water en eet gezond voedsel om genezing te bevorderen na uw behandeling.
  5. Zorg voor roodheid of zwelling na uw behandeling

Waarom kiezen voor microdermabaratie bij Kristal Clinics?

U vraagt zich vast af waarom u bij Kristal Clinics zou moeten kiezen voor microdermabarisatie. Welnu, het antwoord is vrij eenvoudig: onze ervaren huidtherapeuten helpen u met uw huidverzorgingsbehoeften, bieden u goede service en betaalbare prijzen en geven u advies over hoe u uw huid gezond kunt houden.

Kristal Clinics biedt een verscheidenheid aan behandelingen voor verschillende huidaandoeningen zoals acne, rimpels, hyperpigmentatie en meer. Onze ervaren therapeuten maken voor u een behandelplan op maat. Wat zeggen onze klanten? "Ik kwam naar Kristal Clinics omdat ik van mijn acne af wilde en zij hebben me geholpen dit doel in slechts twee maanden te bereiken."Over de Auteur

Freelance schrijver met diverse blogs.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[206 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[104 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo