Mijn ervaring met elektrisch roken - Artikel Post - Artikel Marketing

Mijn ervaring met elektrisch roken

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 366 | Aantal woorden: 511 | Datum: | 0 commentaar

Stoppen met roken is, als je er eenmaal goed aanzit, één van de lastigste dingen die er bestaat. Dat kunnen velen bevestigen. Ik weet niet of ik verslavingsgevoeliger ben dan anderen, maar ik kon behoorlijk chagrijnig worden als ik zonder sigaretten moest/probeerde te doen. Roken zat bij ons wel in de familie, vrijwel iedereen boven de 20 rookte. Sommigen meer dan anderen, maar allemaal deden ze het, en dus kon eigenlijk niemand wat tegen elkaar zeggen erover. Je kinderen duidelijk maken dat het dodelijk ongezond is, is lastig als je er zelf elke dag een aantal voor hun neus rookt.

Op een gegeven moment besloten ik, mijn broer en mijn ouders om er samen mee te stoppen, om zo samen een soort stok achter de deur te hebben: als jij weer begon, was jij een lul. Je deed het dus niet meer alleen voor jezelf, maar ook voor elkaar. Samen kan je je ook beter door de afkick slaan dan in je eentje. Of zelf, in je eentje tussen allemaal mensen die wel nog lekker roken.

 

Ik vond het lastig om de fysieke behoefte aan tabak te onderdrukken. Je merkt als je stopt ineens hoe ernstig die behoefte is. Wat ik ook erg miste was gewoon het lekkere momentje dat je even kan pakken voor jezelf. In een pauze op werk, even een stil momentje tijdens een feestje, noem het maar op. Momenten waarop je even stil kan genieten. Daarom besloot ik om eens een keer e-smoking a.k.a. vapen te proberen. Dan kan je die momenten toch pakken, en ik had er goede verhalen over gehoord. Ook al geniet je er een stuk minder van dan een echte sigaret, vond ik het een fijn iets om te doen. Het is wel gewoon iets lekkers ook. Ik kocht e-liquids voor in de sigaret, de stof die de e-sigaretten verdampen. Zo rook je op die damp, die dan een bepaalde smaak heeft (je kunt uit allerlei smaken kiezen), in plaats van tabaksrook. Uiteindelijk werd e-roken voor mij een fijne vervanger die me wel goed hielp bij het stoppen met roken. Het neemt de behoefte aan tabak niet weg, dat zeker niet kan ik wel zeggen. Het maakt het niet per se heel veel makkelijker. Het is meer gewoon dat het alsnog wel een fijn iets is om even te kunnen doen. Ik gebruik nu nog steeds e-sigaretten, na 4 jaar gestopt te zijn. Ik heb allerlei e-liquids geprobeerd, vond het leuk dat hier veel keuze in is. Ik kan deze site aanraden voor e-liquids, eentje met veel keuze. Ik kan e-roken dus zeker aanraden, maar ik waarschuw dat het het stoppen met roken niet per se makkelijker maakt.Over de Auteur

Ik ben Bram, 21 jaar, komt uit de buurt van Gouda. Student Communicatie- en Informatiewetenschappen. Drummer. Sporter.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[197 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[171 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[121 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo