FB pix Musthaves voor baardverzorging - Artikelpost

Musthaves voor baardverzorging

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 159 | Aantal woorden: 1038 | Datum: | 0 commentaar

We kunnen al tijden niet meer om de baard heen. Kijk maar eens om je heen op straat. Hoeveel mannen lopen er wel niet rond met een baardje? We kunnen er niet meer omheen. Misschien overweeg je inmiddels zelf ook om een baard te laten staan. Of heb je al tijden een baard, maar zit je nog altijd met vragen. Dat is niet gek. Het lijkt immers zo gemakkelijk. ‘Gewoon’ niet meer afscheren.

Maar bij het laten staan van een baard komt heel veel kijken. Alleen al op het gebied van verzorging. Je maakt het jezelf gelukkig al een heel stuk gemakkelijker door de juiste producten te gebruiken. Maar wat zijn nu echte musthaves op het gebied van baardverzorging? We zetten ze hieronder voor je op een rijtje.

Tondeuse of baardtrimmer

Een baard laten staan is natuurlijk niet alleen een kwestie van niet meer scheren. Als je gewoon niet meer zou scheren, krijg je immers al snel een verwilderde look. Daarom is het ook goed om naar de beste tondeuse of baardtrimmer op zoek te gaan. Dit zijn handige tools waarmee je je baard heel snel netjes bijwerkt.

Een tondeuse is enorm handig wanneer je je baard graag op één lengte houdt. Niet te lang, niet te kort. Met behulp van de tondeuse weet je altijd zeker dat je de juiste lengte behoudt. Bovendien kun je deze ook nog eens gebruiken voor je hoofdhaar. Zo sla je twee vliegen in één klap. Benieuwd welke tondeuse je het beste kunt kopen? Online zijn er talloze reviews te vinden. Zo weet je binnen mum van tijd welke tondeuse als beste uit de test is gekomen.

Je kunt er ook voor kiezen om een baardtrimmer te gebruiken. Deze is speciaal ontwikkeld voor het in model brengen van je baard. Wat de beste baardtrimmer is, is geheel afhankelijk van jouw persoonlijke wensen. Laat je gerust informeren in de winkel of neem contact op met een webshop. Zo weet je zeker dat je de juiste keuze maakt.

Baardzeep

Zeker wanneer de baard langer wordt, zal je merken dat hier snel viezigheid in terecht komt. Besef goed dat het haar meestal stugger en dikker is dan je gewend bent. Hierdoor blijft er bijvoorbeeld ook sneller eten in hangen. Daarom belangrijk dat je je baard echt dagelijks wast met water. Dat doe je onder de kraan of onder de douche. Daarnaast is het ook goed om circa één á twee keer per week met baardzeep te wassen. Zo zorg je ervoor dat je baard in goede conditie blijft en echt gezond en stralen ogend.

Veel mannen maken de fout om gewone shampoo of zeep voor hun baard te gebruiken. Dit is echter geen goed idee. Gewone shampoo bevat meestal veel chemicaliën die de huid onnodig kunnen uitdrogen en zelfs een geïrriteerde huid kunnen veroorzaken. Probeer dit dus echt te vermijden.

Baardolie

Baardolie is onmisbaar om een droge huid te voorkomen. Hiermee voorkom je irritaties en zorg je ervoor dat je baard er altijd glanzend uitziet. Baardolie is tevens bedoeld om de huid onder je baard te verzorgen. Over de Auteur

Geen informatie over de auteur beschikbaar.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Baardbar: Dé Baardhaar Opvanger voor een Opgeruimde Badkamer - Must-Have Baardverzorging, Mannenverzorging - Baardhaar Opruimen Snel & Gemakkelijk - Stijlvolle Badkamer Accessoire voor de Moderne Man
Baardbar: Dé Baardhaar Opvanger voor een Opgeruimde Badkamer - Must-Have Baardverzorging, Mannenverzorging - Baardhaar Opruimen Snel & Gemakkelijk - Stijlvolle Badkamer Accessoire voor de Moderne Man

€ 11,96
Toon product

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[199 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[95 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo