Natuur en Huidverzorging - Artikel Post - Artikel Marketing

Natuur en Huidverzorging

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 418 | Aantal woorden: 469 | Datum: | 0 commentaar

We zien het steeds meer, biologische en natuurlijke producten.  Nemen we een kijkje in de plaatselijke supermarkt, dan vinden we een groot assortiment aan biologische en natuurlijke producten. Veelal iets duurder dan de reguliere producten, maar we gemaakt of gekweekt zonder toevoegingen van chemische middelen. Is dit een trend of worden we ons echt bewust van de manier van produceren en consumeren in de 21e eeuw. Wij denken het laatste en zien deze trend ook terug in andere productgroepen, waarvan huidverzorging en cosmetica voor ons een van de belangrijksten is.  Hoe brengt men dit in praktijk een huidverzorgingsproduct zonder toevoegingen van chemische middelen of parabenen.

 

Al meer dan 40 jaren is er een merk die voorop loopt in deze trend. Dat is het franse merk Decleor. Die haar huidverzorging maakt zonder hier chemische middelen of parabenen aan toe te voegen. Een zeer lastig proces omdat men afhankelijk is van de producten die de natuur te bieden heeft.

 

Decleor maakt haar producten vanuit de filosofie van Aromatherapie. Bij Aromatherapie worden de aroma’s van planten, bloemen en kruiden opgevangen en de heilzame stoffen gebruikt in huidverzorgingsproducten. Kilo’s bloemen worden geperst en de essentiële oliën uit deze persingen worden opgevangen. De oliën van deze planten zitten vol met werkstoffen en essentiële stoffen die helpen onze huidconditie te verbeteren en de huid te verzorgen. De basis van alle producten ligt bij deze oliën, die worden verwerkt in de dagcrèmes, serums en nachtcrèmes van Decleor.

 

Doordat de producten van Decleor hun basis vinden in de natuur, hebben we een ander bijkomend voordeel. Dat is dat de producten van Decleor vele malen milder zijn voor de huid. Waar andere merken veelal parabenen en parfums toevoegen aan hun producten, zien we Decleor dit niet doen. Onze huid reageert namelijk sterk op deze niet-natuurlijke toevoegingen.  De producten van Decleor, zijn daarentegen zeer mild, zelf voor de meest gevoelige huidtypes.

 

Benieuwd geworden naar de producten van Decleor, neem eens een kijkje in onze shop, Careforskin.nl

 Over de Auteur

Huidspecialist bij Careforskin.nl

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[244 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[172 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[124 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo