Nieuw: blog voor gezondheid - Artikel Post - Artikel Marketing

Nieuw: blog voor gezondheid

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: Shopvoor gezondheid
Gezien: 421 | Aantal woorden: 670 | Datum: Wed, 3 Apr 2013 | 0 commentaar

Shopvoor gezondheid heeft iets nieuws een blog, genaamd blog voor gezondheid. Op deze blog kunt u allerlei artikelen lezen. Over nieuwe producten tot interessante wetenswaardigheden met betrekking tot gezondheid.

Waarom een gezondheidsblog?

De webshop Shopvoor gezondheid wil iedereen zo goed mogelijk informeren over producten. Dat kunt u wel zien aan de uitgebreide productbeschrijvingen, met duidelijke foto’s een handleiding en soms zelfs een filmpje. Maar Shopvoor gezondheid wil meer voor haar klanten en bezoekers doen: meer informeren over nieuwe gezondheidsproducten, mensen helpen om een goed product te kopen en mensen informeren over gezondheid. Daarom verschijnen hier op de blog regelmatig artikelen over. Sommige artikelen bevatten zelfs met een filmpje. Op de blog maakt u ook kennis met de werknemers van Shopvoor gezondheid. Zo weet u wie er achter de webshop zitten. De blog is overzichtelijk ingedeeld in 4 thema’s: gezondheid, nieuws, assortiment en maak kennis met… Zo vindt u makkelijk de artikelen waar u in geïnteresseerd bent.

Op de hoogte van nieuwe posts

Regelmatig worden er nieuwe artikelen gepost. Deze artikelen worden dan genoemd op social media, zoals Facebook en Twitter. Bent u nog geen fan van Shopvoor gezondheid op Facebook en volgt u de webshop nog niet op Twitter? Wordt dan fan: facebook.com/shopvoorgezondheid en volg Shopvoor gezondheid op Twitter: @shopvoor. Zo blijft op de hoogte van alle nieuwtjes van Shopvoor gezondheid.

Uw mening of reactie

Bij ieder artikel kunt u een reactie plaatsen. Bijvoorbeeld over het artikel zelf of over het onderwerp dat in het artikel besproken is. Heeft u een idee voor een artikel? Dan horen wij dat natuurlijk graag van u.

Lekker lezen op blog voor gezondheid

Nieuwsgierig geworden naar al het nieuws dat Shopvoor gezondheid op haar blog te melden heeft? Ga dan snel naar blog voor gezondheid. We horen maar wat graag wat u van ons blog en onze artikelen vindt. Shopvoor gezondheid wenst u veel leesplezier.Over de Auteur

http://shopvoorgezondheid.nl/blog

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[308 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[112 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo