Nieuwe website voor ontzuren - Artikel Post - Artikel Marketing

Nieuwe website voor ontzuren

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: bvvught
Gezien: 442 | Aantal woorden: 437 | Datum: Fri, 23 May 2014 | 0 commentaar

Klachten door verzuring

Veel mensen hebben last van verschillende aandoeningen, zoals maagzweren, beroertes, ontstekingen en meer. De huisarts kan niet in veel gevallen de patiënt niet altijd helpen, omdat de 'normale' geneeskunde op bepaalde vlakken erg beperkt kan zijn. Deze patiënten blijven klachten hebben, en sommigen daarvan zoeken hun uitvlucht in de natuurlijke geneeskunde, in de volksmond ook vaak alternatieve geneeskunde genoemd. Een deel daarvan wordt geholpen, door middel van het lichaam te ontzuren en ontslakken van het lichaam.

Ontzuren en ontslakken

Ontzuren en ontslakken is het reinigen van het lichaam van de afvalstoffen. Door de hedendaagse levensstijl van veel mensen scheidt het lichaam minder snel afvalstoffen uit dan het binnenkrijgt, waardoor de pH waarde (de zuurgraad) van het lichaam te hoog wordt. Deze verzuring kan tot verschillende klachten leiden. Een gezondere levensstijl helpt veel mensen, maar soms kan alleen ontzuren en ontslakken helpen. Ontzuren kan lang niet iedereen helpen, maar er zijn veel gevallen waarbij ontzuring mensen heeft geholpen.

Website ontzuren.nl

Gezondheidscentrum De Zonnevlecht is een gezondheidscentrum gespecialiseerd in ontzuren en ontslakken. De Zonnevlecht heeft jarenlange ervaring met ontzuring van het lichaam van mensen met verschillende klachten, met veelal positieve resultaten. Het reinigen van de afvalstoffen uit uw lichaam hoeft helemaal niet duur te zijn, en de ontzuringsproducten zijn ook niet schadelijk voor mensen die al een normale pH waarde hebben. Voor veel mensen is slechts één of twee keer per dag de 7x7 kruidenthee of dagelijks een bad met het MeineBase badzout voldoende. Maar er zijn genoeg andere producten te gebruiken, die ook afhankelijk zijn van uw klachten. Om permanent een normale pH waarde te hebben is ook een gezonde levensstijl van belang.

Vanwege de populariteit van het ontzuren en ontslakken, heeft De Zonnevlecht een nieuwe website gelanceerd voor mensen die hun lichaam willen ontzuren. De nieuwe website geeft meer inzicht over het ontzuren en ontslakken van het lichaam, wat het precies doet en hoe dat gedaan kan worden. Verder is er een duidelijk overzicht van de klachten die kunnen ontstaan door verzuring van het lichaam. De Zonnevlecht hoopt dat door het lanceren van de nieuwe er meer mensen van hun klachten verholpen kunnen worden door het ontzuren van hun lichaam.Over de Auteur

Bas van Vught

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[308 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[112 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[101 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo