Ooglaseren in Turkije - Artikel Post - Artikel Marketing

Ooglaseren in Turkije

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 357 | Aantal woorden: 475 | Datum: | 0 commentaar

Steeds meer Nederlanders gaan naar Turkije om hun ogen te laten laseren. Ooglaseren in Turkije is erg populair. De reden hiervan is dat er zeergespecialiseerd privé ziekenhuizen zijn met veel ervaring. De kosten van ooglaseren vallen ook erg mee. Voor €1800 worden er ooglaser-arrangementen aangeboden inclusief vlucht, verblijf en Nederlandstalige begeleiding. Er zijn diverse behandelmethodes zoals Intralase, Lasek, Relex Smile en Wavefront.

Het Dunya Eye Oogziekenhuis is zo een gespecialiseerd oogziekenhuis, het grootste oogziekenhuis van de hele wereld. Per dag doen ze er meer dan 1100 operaties. Vanuit alle landen in de Wereld komen patiënten hiernaartoe om hun ogen te laten laseren. De oogartsen hebben veel ervaring en beschikken over de beste ooglaserapparatuur. Door mond op mond reclame raakt dit oogziekenhuis steeds meer bekend onder de Nederlanders en Belgen.

Ook de nazorg is goed geregeld. Dit ziekenhuis heeft in Nederland een kliniek waar de vooronderzoeken en de nazorgcontrole worden uitgevoerd.

Intralase behandeling is op dit moment de meest uitgevoerde behandeling. Bij deze behandeling wordt er eerst een dun flapje gemaakt en vervolgens het hoornvlies met koude lazerstralen bewerkt om het in de juiste vorm te krijgen. De genezing gaat snel en de patiënt heeft, nauwelijks pijn. In ieder geval vier uur na de behandeling zijn alle ongemakken van de behandeling achter de rug en de patiënt kan genieten van scherp zich zonder bril of lenzen.  

Relex Smile methode is de nieuwste ooglaser-methode en wordt momenteel slechts door enkele klinieken, waaronder wij, aangeboden. Deze methode is een verbetering ten opzichte van de alle vorige ooglaser-behandelingen. Bij deze methode wordt er geen flapje gemaakt maar een ultradun stukje weefsel door een klein gaatje weggehaald om het hoornvlies de juiste vorm te geven. Deze behandeling is iets duurder dan de andere behandelingen.

Voor meer informatie hierover kunt u op de website van Dunya Eye Nederland Dunya Goz raadplegen. 

Succes met uw behandeling.

Over de Auteur

C. Tas is momenteel werkzaam in dit kliniek.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[197 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[172 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[121 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo