FB pix Op natuurlijke wijze aandoeningen behandelen - Artikelpost

Op natuurlijke wijze aandoeningen behandelen

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 993 | Aantal woorden: 592 | Datum: | 0 commentaar

 

DE LEEUW NATURAL HEALING THERAPIES

Niemand kan vandaag de dag ontkennen dat de medische wetenschap meer weet over het menselijk lichaam dan 100 jaar terug. Naarmate de tijd vordert geraken wij in een stroomversnelling. Betere technieken worden ontwikkeld om diagnoses beter en sneller vast te stellen, nieuwe medicijnen ontwikkeld om nieuwe en oude ziekten te bestrijden, te voorkomen of soms te genezen, apparaten ontwikkeld, gebaseerd op de huidige wetenschap, om compacter en betrouwbaarder te functioneren.
Ook op andere gebieden met betrekking tot de geneeskunde worden grote stappen gezet. Zoals onderzoek naar DNA, RNA, kloon technieken, kunst ledematen (zelfs een kunsthart), kunstmatige groei van organen met lichaamseigen eigenschappen, om maar een paar op te noemen.
Het is fantastisch wat de moderne geneeskunde ons heeft gebracht, er zijn onnoemelijk veel mensen die hun leven, vandaag de dag, te danken hebben aan de beoefenaars daarvan, de artsen of specialisten en natuurlijk niet te vergeten de farmacie die een heel grote rol hebben gespeeld hierin.

Helaas moet geconstateerd worden dat naarmate de wetenschap vordert er meer vragen komen dan antwoorden over b.v. het functioneren van het menselijk lichaam,
Microben, virussen en andere ziekteverwekkers. Vooral de ziekteverwekkers (lees microben) worden “slimmer”, naarmate ze meer in contact komen met geneesmiddelen die hen zouden moeten uitschakelen, worden ze “resistent“ of muteren, waardoor ze niet meer reageren zoals verwacht wat zeer gevaarlijke situaties met zich mee brengt voor zowel de patiënt de behandelaar en omgeving.
Dit is maar een van de voorbeelden die zich voordoen waarvoor er voorlopig geen antwoord is.

Electro magnetische therapie zou een goede alternatief zijn naast de moderne geneeskunde om een oplossing te bieden in veel gevallen.
Naast de reguliere geneeskunde, aangevuld met medicijnen, zou dit een uitkomst kunnen zijn om diverse moeilijk te genezen ziekten onder de knie te krijgen zonder bijwerkingen.
Dit is een techniek die ingezet is geweest door o.a. Nikola Tesla, Albert Abrahms, Royal Raymond Rife en Antoine Priore in de 30er jaren met succes. Helaas is dit techniek verloren gegaan door de jaren heen.

De Leeuw Natural Healing Therapies is zo’n 8 jaar geleden begonnen dit te onderzoeken.
Met een team van specialisten uit diverse categorieën is er hard gewerkt om de gebruikte technieken te herontdekken.

Onze R&D afdeling is na jarenlang onderzoek en ontwerpen er uiteindelijk in geslaagd een apparaat te bouwen, gebaseerd op de uitvindingen van voornoemde personen. Dit apparaat is uitvoerig getest, zowel in Nederland als in het buitenland.

Deze kan effectief worden ingezet tegen diverse aandoeningen met verrassende resultaten.

Intussen zijn zeer bevredigende resultaten behaald met o.a: Reuma, Overgangs klachten, Jicht, Prostaat klachten, Ontstekingen, Acne, Allergie, Psoriasis, Bot ontkalking, Astma, Hooikoorts, Type 2 suikerziekte, Sport blessures

De onderzoeken duren voort en de lijst zal aangevuld worden naarmate de vorderingen.

Over de Auteur

DE LEEUW NATURAL HEALING THERAPIES

 

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: 4.0
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst. Commentaar gesloten.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[206 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[104 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo