Orthopedisch schoenmaker levert u maatwerk - Artikel Post - Artikel Marketing

Orthopedisch schoenmaker levert u maatwerk

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 83 | Aantal woorden: 410 | Datum: | 0 commentaar

Ons motto is liefde en zorg dragen voor uw loopcomfort. Heeft u alles al geprobeerd, van steunzolen tot aanpassingen aan confectieschoenen en semi-orthopedisch schoeisel en heeft dit allemaal niet het gewenste resultaat geleverd? Dan voorziet de orthopedisch schoenmaker u van orthopedische schoenen.

Bent u doorverwezen door een orthopeed? Onze orthopedisch schoenmaker helpt u graag verder! Hoe hij dit doet? Dat leest u in onderstaand artikel.

De orthopedisch schoenmaker

Orthopedische schoenen maken is een ambacht op zich, wij hebben ruim 200 jaar ervaring op het gebied van orthopedisch maatwerk, dit is een rijke geschiedenis. Als hofleverancier hebben wij dan ook door de jaren heen onze kwaliteiten bewezen. Wij streven naar korte wachttijden en een snelle levering. Om dit te realiseren werken wij met de beste techniek van dit moment. Als een van de eerste hebben wij de 3D voetscan in gebruik genomen, dit maakt onze metingen op de mm nauwkeurig. Hierdoor hebben wij in sommige gevallen onze wachttijden met wel weken ingekort!

Werkwijze van een orthopedisch schoenmaker

Ieder persoon is anders, en zo zullen wij u ook altijd behandelen. Als u bij ons op consult komt staat persoonlijk aandacht centraal. Wij zullen eerst dieper in gaan op uw klachten. Waar ervaart u de pijn en hoe ziet u de toekomst voor u. Een orthopedisch schoenmaker maakt naast orthopedische schoenen ook steunzolen, doet aanpassingen aan confectieschoenen en maakt semi-orthopedisch schoeisel. Wij maken een 3d voetscan welke zal uitwijzen wat voor u het beste schikt. Wij brengen een passend advies uit waarna we te werk gaan. Wij hebben een speciaal inloopschema ontwikkeld zodat u na 9 dagen kunt wandelen op uw steunzolen, aangepaste schoenen of speciaal op maat gemaakte orthopedische schoenen.

Contact

Ook een afspraak inplannen bij de orthopedisch schoenmaker? U dient dan eerst een doorverwijzing van de orthopeed te hebben. Bezoek onze website voor uitgebreide informatie, u mag ons ook gerust bellen voor al uw vragen.Over de Auteur

Orthopedische schoenen maken is een ambacht op zich, wij hebben ruim 200 jaar ervaring op het gebied van orthopedisch maatwerk, dit is een rijke geschiedenis.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[245 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[172 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[124 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo