Personal training – ontwikkel jezelf, je staat er niet alleen voor! - Artikel Post - Artikel Marketing

Personal training – ontwikkel jezelf, je staat er niet alleen voor!

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 147 | Aantal woorden: 429 | Datum: | 0 commentaar

Een betere conditie, meer lichaamsbeweging en een gezonde lifestyle. Het is niet voor iedereen weggelegd, echter is het niet voor iedereen onmogelijk. De een zal echter een steuntje in de rug nodig hebben voor extra discipline. Dat terwijl de ander zichzelf er moeiteloos voor motiveren kan. Hoe sportief we zijn hebben we zelf in de hand, middels personal training wordt sporten gestimuleerd. Aan de hand van een persoonlijk ontwikkel plan, kun jij er tegenaan. Je wordt gemotiveerd om het beste uit jezelf te halen.

Benieuwd naar wat de mogelijkheden zijn van personal training en begeleiding bij sporten en lifestyle? Dan ben je aan het juiste adres bij Women Sports Only in Schoonhoven. Zij zijn een makkelijk te bereiken sport en lifestyle centrum voor vrouwen.

Personal training

Als jij een inspirator nodig heb om je doelgericht te leren sporten, die je motiveren kan en stimuleert, dan is dit echt jouw oplossing. Met een persoonlijk plan van aanpak leer je gedisciplineerd te gaan sporten en je levensstijl aan te passen. Voor iedereen is een gezondere toekomst namelijk mogelijk, we hebben het alleen zelf in de hand. Soms vallen we dan in gebreken op gebied van motivatie en wilskracht.

Na een persoonlijke intake kan ook jij van start gaan met personal training en jouw lifestyle! Tijdens deze intake krijg je alles te weten over hoe dit werkt en hoe doelen in elkaar steken. Gericht leren trainen en meer uit jezelf halen is daarin een doelstelling. Je wordt dan ook getest op je conditie, kracht, motoriek en lenigheid. Uit deze bewegingsanalyse kan er een divers programma worden samengesteld met de juiste intensiviteit.

Optimaal resultaat

Uiteindelijk wil jij met personal training, op den duur resultaat zien. Het optimale resultaat wordt behaald wanneer er goed gehoor gegeven wordt aan het plan en de doelstellingen. De bewegingsanalyse geeft dan ook een goed beeld bij wat er kan. Realistisch en haalbaar.

Contact opnemen

Bent u benieuwd naar wat voor jou de mogelijkheden zijn van personal training? Lees dan snel verder op hun website of bel gerust even voor antwoord op al je vragen!Over de Auteur

Gerard Kempers is de naam, aangenaam. Mijn dagelijkse bezigheden varieren enorm, een van mijn passies hierin is het schrijven van interessante artikelen waar veel mensen baat bij kunnen hebben. Dat gaat uiteraard niet zonder een linkje naar iemand die jullie daarin voorzien kan. Kijk snel op mijn account voor meer interessante artikelen!

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[172 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[168 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[121 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo