FB pix Pesticiden en Gezondheid - Artikelpost

Pesticiden en Gezondheid

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1137 | Aantal woorden: 394 | Datum: | 0 commentaar

Er wortd steeds meer bekend over de nadelige gevolgen van Pesticiden. Met name op boerenbedrijven dient een grootschalig gezondheidsonderzoek te komen. Er zijn bedrijven waar veel bestrijdingsmiddelen worden gebruikt. Dit hebben vooraanstaande wetenschappers in een uitzending van ZEMBLA gezegd.

Ongeboren baby`s lopen gevaar voor hun zenuwstelsel. Jonge kinderen hebben later kans op onvruchtbaarheid, verouderen sneller en kunnen eerdere Alzheimer krijgen. Met name zijn bestrijdingsmiddellen gevaarlijk voor kinderen die nog in ontwikkeling zijn .

zie hier het artikel

Ongediertebestrijding ging tot voor kort altijd samen met giftige stoffen. Zo ook met het bestrijden van muizen, ratten en kakkerlakken. Er worden lokdoosjes geplaatst en als er van wordt gegegeten gaat men gif plaatsen. 

Het geplaatste gif is al een risico voor de bestrijder zelf, maar zekere voor kinderen, huisdieren, roofvogels en landroofdieren. Voor de laatste twee is het een risico omdat muizen en ratten voedsel voor hen zijn. Als de muizen en ratten zijn vergiftigd raken de roofvogels en landroofdieren ook vergiftigd.

Je mag er toch ook niet aan denken dat er een klein kind of je huisdier van het gif eet met alle nare gevolgen van dien. Voor het bestrijdne van ratten, muizen en kakkerlakken is er Duurzame Ongediertebestrijding oftewel Ongediertebestrijding zonder GIF. 

Duurzame Ongediertebestrijding is Ongediertebestrijding zonder gebruik van gif. Deze manier van bestrijden en preventie is veilig, hygienisch, milieuvriendelijk en diervriendelijk. 

Ongediertebestrijding zonder GIF is uitermate geschikt voor huishoudelijke gebruik en voor klein- en groot zakelijk gebruik. Deze vorm vorm van preventie en bestrijding is zeer goedkoop in gebruik, maar ook zeer goedkoop in exploitatie.

Voordelen zijn: Zeer effectief, HACCP Gecertificeerd, geen nare geurtjes, milieuvriendelijk, diervriendelijk en mensvriendelijk.

Klik op het logo voor info

 

 

Over de Auteur

Plug-In Pest Frre nederland is gespaecialiseerd in Duurzame Ongediertebestrijding en Preventie tegen muizen, ratten en kakkerlakken.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[206 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[104 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo