FB pix Philips scheerkoppen vervangen - Artikelpost

Philips scheerkoppen vervangen

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1161 | Aantal woorden: 499 | Datum: | 0 commentaar

Scheerkoppen vervangenScheren is ontzettend belangrijk en een dagelijksebezigheid voor vele mannen. Het is daarom natuurlijk van belang dat er gebruik gemaakt wordt van goede scheerapparaten. Philips heeft bijvoorbeeld goede scheerapparaten. Maar wanneer moeten de Philips scheerkoppen vervangen worden? Want u wilt natuurlijk altijd het optimale resultaat behouden van een scheerbeurt en daarvoor is het nodig om de scheerkoppen tijdig de vervangen. Wist u dat scheermesjes jaarlijks een ongelooflijke afstand afleggen over uw gezicht? Het is dan ook belangrijk om zorvuldig met uw scheerapparaat om te gaan. Wanneer u duizenden kilometers met een auto heeft gereden, dienen er ook vaak onderdelen vervangen te worden en dat geldt niet anders voor een scheerapparaat. Bij een Philips scheerapparaat gaan de scheerkoppen minimaal een jaar mee en vaak moet men pas na twee jaar de scheerkoppen vervangen. 

Tientallen jaren geleden was dat overigens een heel ander verhaal. Toen moest een scheerkop regelmatig vervangen worden omdat anders de mesjes niet scherp genoeg meer waren, waardoor het scheerresultaat niet optimaal was. Philips ontwikkelde echter een roestvrij staal, NanoflexTM genaamd, waardoor de scheerkoppen veel minder snel slijten. Ook worden de Philips scheerkoppen tegenwoordig zo goed vervaardigd dat ze sneller zijn en veel eenvoudiger in gebruik. Dat wil echter niet zeggen dat ze nooit aan vervanging toe zijn: scheerkoppen vervangen is af en toe zeker nog nodig. Maar zoals we al eerder schreven: ze gaan minimaal een jaar mee en vaak hoeft u de scheerkoppen pas na twee jaar te vervangen.

Het is overigens altijd verstandig om op een zuinige manier met het scheerapparaat om te gaan. Wanneer u het scheerapparaat bijvoorbeeld vaak laat vallen of wanneer er andere vloeistoffen in aanraking komen met het apparaat, bestaat de kans op snellere slijtage en zult u de scheerkoppen dus sneller moeten vervangen. Het is daarnaast belangrijk om te letten op welke scheerkop u aanschaft wanneer u besluit de scheerkoppen te vervangen. U heeft namelijk de keuze uit diverse scheerkoppen. Wanneer er nieuwe scheerkoppen op de markt komen, passen deze vaak ook nog op de iets oudere modellen, zodat u in staat bent om te kiezen voor het beste en meest comfortabele scheerresultaat. 

Samenvattend gezegd is het dus ten eerste belangrijk om zuinig te zijn op uw scheerapparaat. Daaarnaast is het belangrijk om na een jaar goed op te blijven letten of de scheerkoppen nog optimaal functioneren, zodat u de scheerkoppen tijdig kunt vervangen!

Over de Auteur

Ik schrijf voor het web

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[197 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[89 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo