Plastische chirurgie iets negatiefs? - Artikelpost

Plastische chirurgie iets negatiefs?

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1001 | Aantal woorden: 464 | Datum: | 0 commentaar

Ik wil het vandaag met jullie hebben over de plastische chirurgie zoals borstvergroting, ooglidcorrectie en rimpelbehandeling. Dit wil ik doen omdat er een bepaalde afkeer tegen plastische chirurgie is in de maatschappij. Mensen vinden het nep, lelijk en overdreven om je gezicht of borsten aan te laten passen. Dit komt vooral door een bepaalde groep mensen.

Doorslaan in plastische chirurgie

Een van de redenen waarom mensen plastische chirurgie afkeuren is omdat zij zien dat sommige mensen er compleet in doorslaan. Dit levert gezichten en borsten op waarvan je duidelijk kunt zien dat ze bewerkt zijn. Deze mensen hebben vaak tientallen aanpassingen laten doen waardoor hun gezicht een complete transformatie heeft ondergaan. Sommige van deze mensen staan dan ook bekend om hun teveel gecorrigeerde gezicht of borsten.

Onzekerheid of de streef naar populariteit

Hoewel eerder genoemde mensen doorslaan met hun plastische chirurgie, hebben zij vaak ongeveer dezelfde redenen om iets te laten doen dan de ‘normale’ huisvrouw; de wens van het ideale uiterlijk. Binnen deze reden zijn er twee type mensen; diegene die onzeker zijn en zich gewoon wat mooier willen vinden, en de groep die zich al mooi vind maar zich nog mooier wil laten vinden. Zoals uit deze omschrijving al duidelijk wordt doet de eerste groep het om zichzelf mooi te vinden, de tweede groep doet het zodat andere hun nog mooier vinder.

De streef naar schoonheid is een natuurlijk fenomeen

De groep die zichzelf mooier wilt vinden wordt naar mijn mening te slecht behandeld. Er zijn vaak vooroordelen tegen deze mensen omdat ze plastische chirurgie ondergaan. Waarom zou een borstvergroting ‘not done’ zijn terwijl push-up beha’s wel normaal zijn? En waarom zou een ooglidcorrectie voor de arrogante populaire mensen zijn terwijl vrijwel iedereen mascara draagt? De streef naar schoonheid is een natuurlijk fenomeen. De een streeft op een andere manier naar deze schoonheid dan de ander, wie zijn wij om te oordelen welke manier beter is?

 Denk eens na de volgende keer wanneer je hoort dat iemand iets heeft laten aanpassen aan zijn lichaam. Vraag eens waarom hij of zij het heeft laten doen. Belangrijker nog, probeer het te begrijpen. Vaak begrijpen mensen het pas echt goed als een goede vriend of vriendin plastische chirurgie heeft ondergaan. Of wanneer ze het natuurlijk zelf laten doen.

 Over de Auteur

De auteur kent mensen die plastische chirurgie hebben ondergaan.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[392 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[187 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[75 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo